Син, якого Камалія так і не змогла подарувати мільярдеру: як виглядає єдиний спадкоємець Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія показала, як виглядає її пасинок Арман, який народився у шлюбі Мохаммада Захура з першою дружиною. Детальніше в статті.

10 років найбагатша співачка України Камалія мріяла стати матір’ю. Складнощі у питаннях дітонародження в сім’ї супроводжувалися не просто сльозами, а справжніми трагедіями, так як співачка не змогла виносити аж двох своїх дітей.

Чоловік усіляко підтримував свою кохану дружину, і також без заперечень погодився на її ініціативу пройти через процедуру екологічного запліднення. Камалія зробила собі недешеву операцію у Сполучених Штатах Америки, де її підготували до вагітності, а потім таки народила довгоочікуваних двійнят. Дівчата отримали дуже незвичайні ім’я імена — Арабелла та Мірабелла. Вже пізніше Захур зізнався, що насправді ніколи не наполягав на народженні дочок. Мовляв, у нього вже були діти від попереднього шлюбу і ревно стати матір’ю хотіла саме Камалія, а він просто завжди був поруч і намагався дати їй, того, чого вона так бажала.

Камалія показала, як виглядає її пасинок Арман

Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком
Камалія показала, як виглядає її пасинок Арман

Підхід до батьківства у зірок також різний. Камалія доволі сувора. Як мама вона вимагає від спадкоємиць старання у навчанні, спорті та манерах. Батько навпаки намагається красунь балувати та добре проводити з ними час.

Як виявилося пізніше, його старший син Арман, який народився у попередньому шлюбі з росіянкою, вже 8 років мешкав разом з родиною в Києві. Хлопець не жив публічним життям, а тому його фотографії в пресі ніколи не з’являлися.

У соціальних мережах він поводився достатньо таємниче, і лише фотографії, які колись публікувала сама співачка з яхти дали можливість фанатам побачити, як виглядає її пасинок.

Арман, Мохаммад та Камалія Захур
Камалія показала, як виглядає її пасинок Арман

10 років тому, до речі, співачка розповідала, що з ним у неї складаються прекрасні стосунки. А от з його рідною сестрою Танею не склалося. Падчерка молодша за артистку всього на 4 роки і це, очевидно, зіграло велику роль. Вони не змогли поладнати 20 років тому і на сьогоднішній день знаходяться у конфлікті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Арман евакуювався разом з батьком та сестричками і на даний момент проживає у Великобританії під дахом Тані Захур. Судячи з усього, хлопець поки що не збирається повертатися.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.