Ольга Сумська вирішила оживити кадр з 1982 року: як змінилась акторка за 41 рік свого життя (ФОТО)

Ольга Сумська – народна артистка України, яка змогла завоювати народну любов завдяки величезній кількості ролей у серіалах, фільмах і театрах. А також завдяки своїй красі.

Сумська завжди вважалась однією з найкрасивіших акторок України, її зовнішність не є унікальною, але вона є особливою. Жінка ніколи не вважала себе особливою, оскільки у неї не було на це часу. Все життя Оля вчилась чомусь новому, багато працювала, розвивалась як акторка і виховувала дітей, а також будувала свою родину.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Але її прихильники були в захваті від кожної ролі артистки та від кожного її виступу у театрі. Також з Ольгою люблять працювати режисери, продюсери і колеги, адже окрім високорозвинених професійних якостей, жінка має ще й людські якості, які дозволяють жінці завжди залишатися людиною.

За свою кар’єру Сумська об’їздила величезну кількість українських міст, які подарували їй приємні спогади та яскраві емоції. Звичайно, з кожного міста Оля має фотографії. Але не всі вони мають різницю в 41 рік.

Так, днями під час чергового спектаклю у Полтаві, жінка вирішила сфотографуватися біля пам’ятки Гоголя і показати різницю між фотокартками які були зроблені у 1982 та 2023 роках.

Звісно, є різниця у статурі, бо зараз Ольга вже більш впевнена в собі та має інший вигляд, але риси обличчя залишаються й досі такими ж самими, які вона мала у юності.

Порівняльні фото Ольги
Порівняльні фото Ольги

Насправді мало кому вдається зберегти риси обличчя зі своєї молодості й залишитися такою ж впізнаваною та особливою. Але Сумська завжди ретельно стежила за своєю зовнішністю. Тому, не дивно, що й крізь 41 рік її можна легко впізнати лише по одній новій та старій фотокартці, які, до того ж мають різні кольорові гами та обробку.

Схожі статті

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.