Леся Нікітюк дозволила Дантесу обійняти свої стегна після корпоративу: те, чого немає у Кацуріної (ФОТО)

Володимир Дантес – відомий український співак, який став дуже відомим завдяки участі у легендарному шоу "Фабрика зірок". А згодом і у дуеті "ДІО.Фільми", де він прославився разом з Вадимом Олійником.

Не секрет, що всі зірки українського шоу-бізнесу крутяться в одному колі й знають одне одного. Дехто з них навіть має гарні дружні відносини, що дуже дивно для багатьох людей, адже заведено вважати, що зірки лише конкурують і воюють між собою, а не навпаки. Проте часи змінилися і ставлення зірок одне до одного також, адже нинішній шоу-бізнес має доволі чесних і щирих людей.

Дантес показав татуювання
Володимир Дантес

Вони щирі не лише у своїй творчості, а ще й у своєму ставленні до колег, друзів, прихильників та загалом життя. І це чудово, що фокус українських зірок зараз направлений на інші речі. Це не самозакоханість чи боротьба за місце під сонцем. Всі, хто має таланти, може стати справжньою зіркою.

То, дружба серед наших зірок є не рідкісним явищем, наприклад, телеведуча Леся Нікітюк має багато друзів у своєму зірковому колі та всі вони дійсно є в її житті, це не просто гра на камеру чи піар заради піару.

Річ в тому, що Нікітюк дійсно дуже щира і чесна людина, тому, якщо люди з нею стикаються, то їм зазвичай приємно мати з нею справу. Так, нещодавно виявилось, що Володимир Дантес має гарні дружні стосунки з Лесею Нікітюк.

Днями Леся показувала свій архів і вирішила закинути спільне фото з Володею Дантесом після корпоративу. На фото хлопець ніжно обіймає ведучу за ноги.

Дантес обіймає Лесю за ноги

Певно цей кадр був зроблений після зйомок “Хто зверху?”, адже разом вони не брали участі у якихось шоу чи проєктах. Але видно, що обидва вони змучені, очевидно, це було після роботи у гримерці. Тож, виходить, що Дантес і Нікітюк мають дуже гарні дружні відносини.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.