51-річний Ектор Хіменес-Браво похизувався ідеальною шкірою обличчя і розповів, у чому секрет: жінки заздрять

Ідеальна шкіра – це те, про що мріє кожна людина у світі. Адже в підлітковому віці ми стикаємося з такою проблемою, як акне та вугрі. А для когось це залишається і проблемою дорослого життя.

Ектор Хіменес-Браво став одним з найцікавіших і найпопулярніших кухарів українського медіасвіту. Він має харизму, інтерес до приготування різних страв з усіх кухонь світу.

Стали відомі подробиці з життя Ектора
Ектор Хіменес-Браво

Чоловік дійсно був у багатьох країнах світу, його професіоналізм не знає меж, адже він один з найкращих кухарів у всьому світі. І це величезна заслуга його працьовитості. Насправді Ектор довго шукав своє місце під сонцем. І зневіра його в Україні. Коли чоловік лише приїхав сюди, він одразу закохався в людей, бо вважає, що вони є неймовірно сильними, відважними, добрими та щирими.

Саме в Україні Хіменес-Браво потрапив на телебачення. З нього почався знаменитий “МастерШеф”, який днями зробив прем’єру нового сезону, де Ектор і досі є головним суддею.

Для Ектора “МастерШеф” – це справжнє життя, він там і цар і Бог, як то кажуть. І дуже добре, що робота дозволяє йому стежити за своїм здоров’ям та зовнішнім виглядом. Оскільки, саме завдяки картинці, яку він сам бачить на телебаченні, вирішив змінитися кардинально.

Річ в тому, що Ектор полюбив спорт заради свого гарного відображення і тепер це частина його життя. А от нещодавно чоловік взагалі вирішив пересадити собі волосся, але спершу поголився.

Але й за шкірою обличчя Ектор теж ретельно стежить, тому відвідує косметолога і робить різні процедури. Проте потім чоловік може похизуватися ідеальною шкірою. Як, наприклад, днями він це зробив у сторіс інстаграм.

Секрети краси Ектора
Секрети краси Ектора

Спочатку кухар показав червоне обличчя після процедури, а згодом ідеальну та здорову шкіру обличчя.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.