Переможниця Х-Фактор Аіда Ніколайчук побувала на кухні Моніки з “Друзів”: після переїзду в США життя змінилося

Серіалу друзі вже багато років, а він, як і раніше, свіжий і гаряче любимо. Кухня Моніки Геллер для кожного глядача є символом затишку та гостинності. І треба сказати, що не лише драмами запам'ятовується це приміщення, а й оригінальним дизайном.

Багато хто з прихильників цього серіалу просто марить відвідати всі знімальні локації, і це бажання можна зрозуміти, оскільки це звична мрія глядачів. Цей серіал став культовим, він показав, що таке дружба, дружба компанії та двох людей. Також “Друзі” демонструють важливість присутності друзів у нашому житті, адже без них наше життя не є повноцінним.

Серіал Друзі

Дружба – це загалом важлива складова життя людини. Нам всім потрібно знаходити тих людей, яких ми відчуваємо на емоційному фоні, а вони нас. Ви не маєте бути схожими, але у вас багато спільного. Вам приємно і важливо бути поруч, навіть на відстані. І роками не втрачати цей зв’язок важко, бо це робота і бажання двох людей. Тож, справжніх друзів варто цінувати.

Цьому нас всіх вчить серіал “Друзі”, коли вони рятують одне одного з різних життєвих перипетій, коли вони горою стоять одне за одного за будь-яких обставин. Коли їм погано без контакту одне з одним. Ось це і є дружба. Це як любов, тільки ще сильніша та щира.

Як виявилось, Аіда Ніколайчук з “Х-Фактору” також є палкою прихильницею цього серіалу. І саме вона змогла здійснити цю мрію – потрапити на знімальний майданчик “Друзів”. А точніше на знамениту кухню Моніки. Ця кухня у свій час підкорила глядачів і багато хто намагався зробити схожу у себе вдома.

Аіда на кухні Моніки з серіалу Друзі

Аіда вже давно живе в Америці й не приховує цього, проте, дівчина ще ніколи настільки не викликала захвату, як після того, як потрапила на кухню Моніки. Яка вмить повертає багатьох українців у щасливе дитинство, яке проходило за переглядом “Друзів”.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?