Іванна Онуфрійчук вагітна від свого чоловіка-мільйонера? Телеведуча засвітила величезний живіт на святі

Знаменита телеведуча Іванна Онуфрійчук не так давно говорила про свої бажання та готовність стати матірʼю. Тепер глядачі підозрюють її у вагітності.

Декілька років тому Іванна Онвфрійчук остаточно влаштувала своє особисте життя та повідомила про весілля з мільйонером Алмазом. Хоча чоловік активно фотографується для блогу своєї зіркової дружини, сам не має соціальних мереж і навіть не розкриває свого прізвища, що залишає за ним шлейф таємничості.

2021-го пара переїхала до Швейцарії, хоча Іванна постійно поверталася до України то заради роботи, то заради близьких. Звісно, після початку повномасштабної війни в Україні телеведуча проживає в Європі і майже не приїжджає до Києва. Хіба що, зірка ризикнула, аби забрати свого улюбленого кота Персика.

Іванна Онуфрійчук спровокувала чутки про вагітність

Іванна Онуфрійчук спровокувала чутки про вагітність

І не дивлячись на війну та погані новини, життя йде вперед. Не так давно мільйонер та телеведуча зізналися в інтерв’ю що готові стати батьками і, ба більше, активно працюють над цим питанням, маючи на увазі роботу з лікарями та підготовку.

Коли ж саме вони хочуть народити дитя озвучено не було, адже у цьому питанні плани в будь-який момент можуть зруйнуватися. І тим не менш, аудиторія впевнена, що Іванна імовірніше за все вагітна. Зірка викладала декілька кадрів, на яких можна було помітити животик.

Днями ж зірка взяла участь у заході, на яких прямо таки засвітила імовірно вагітний живіт. Хоча Онуфрійчук одягла для концерту вишиту сукню, навіть по нижній частині наряду зрозуміло, що спереду у зірки з’явилися об’єми.

Іванна Онуфрійчук спровокувала чутки про вагітність

Зазвичай знаменитості не наважуються говорити про майбутнє поповнення поки не пройде достатньо часу, адже всіляке трапляється і майбутні мами дуже хвилююся і переживають за своє дитя. Публічність в цьому не допомагає, а навпаки погіршує ситуацію. У будь-якому випадку для Іванни це буде перший малюк, а тому вона ставиться до цього питання вкрай трепетно.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Іванна брала участь у багатьох благодійних ініціативах, волонтерила в центрах Швейцарії, а також допомогла усім близьким перебратися до Європи.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.