Вся увага дітям: Даша Кацуріна показала “татуся” Дантеса, який бавиться з малюками – навіть сам купає

Нова дівчина відомого українського співака Володимира Дантеса Даша Кацуріна оприлюднила теплі кадри з часу проведеного з коханим, який відчув себе в ролі справжнього турботливого тата.

У шлюбі з відомою артисткою Надею Дорофєєвою Володимир Дантес не хотів дітей та чітко заявляв, що в суспільстві є чайлдфрі. У новому інтерв’ю в гостях у телеведучої та громадської діячки Маші Єфросиніної шоумен зізнався, що продовжує вважати себе чайлдфрі навіть, попри те, що у його коханої Даші є двоє дітей.

Володимир Дантес розповів, як до нього ставляться у ресторані коханої
Даша Кацуріна показала татуся Дантеса, який бавиться з малюками

Маша не повірила цьому, адже Володимир не вперше демонстрував на публіку, як піклується про дітей коханої, грається з ними, годує, купає, тому це точно не схоже на твердий статус в суспільстві бути повністю чайлдфрі. Проте Дантес від своєї позиції не відступає, але не приховує, що з дітьми Даші у нього й справді теплий зв’язок, особливо з 2-річним Іваном, з яким обожнює гратися та займатися його розвитком.

Днями рестораторка Даша Кацуріна оприлюднила такі теплі та щирі сімейні кадри. Жінка розповіла, що очікування від проведеного часу з коханим Володимиром Дантесом трішки не збіглися з реальністю. Так, на всіх кадрах закохані провели свій час з двома дітьми. Спочатку парочка відправилася з сином Іваном та донькою Олександрою до боулінгу, щоб розважитися.

Даша Кацуріна показала татуся Дантеса, який бавиться з малюками

А далі Даша Кацуріна по-справжньому замилувала свою аудиторію підписників, як Володимир Дантес з любов’ю грається з маленьким Іваном, а перед цим дбайливо купав його вдома у ванній.

Даша Кацуріна показала татуся Дантеса, який бавиться з малюками

Так, для публіки знаменитий співак відкрився геть з іншого боку, адже своїх дітей він ніколи не мав, однак зараз показує непогані задатки турботливого тата, який зміг полюбити та прийняти дітей своєї коханої.

Раніше Володимир Дантес зізнався, що діти Даші Кацуріної мотивують його ще більше працювати, адже прагне, аби його родина мала все необхідне. Утім, зізнався, що не намагається замінити Івану та Олександрі батька, адже у них він є, який дуже сильно їх любить та ніколи не забуває.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?