Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Для багатьох починаючих виконавець жіночі музичні гурти стають справжнім квитком в майбутнє, адже, проходячи кастинг, вони потрапляють усвід шоу-бізнесу, і хоча знаходяться під жорстким контролем продюсера та агенства, все ж таки знайомляться з цим світом, а потім через декілька років отримують волю робити все що їм заманеться, і при цьому бути зі зв’язками.

Виявляється, Тіна Кароль також намагалася скористуватися цією можливістю і спробувати потрапити на сцену саме через тріо. Однак нещодавно вона розповіла, що виявляється її не взяли.

Тіна Кароль розповіла про свою невдачу на початку карʼєри

Тіна Кароль показала, як носити джинси в 2024 році
Тіна Кароль розповіла про свою невдачу на початку карʼєри

І це доволі дивно, зважаючи, що в неї сильний вокал і приємна зовнішність. Наприклад, Віра Брежнєва потрапила у тріо без обидвох цих якостей, і ніколи цього не приховувала. Віра, згадуючи, сміється над собою і повною відсутністю поставленого голосу. Так само вона зі сміхом виставляє архівні фотографії, на яких підстрижена під хлопчика.

Так, нещодавно поп-сиділа зробила неймовірно зізнання, в якому визнала, що дійсно не пройшла кастинг і розповіла, як це було. На даний момент вона вважається своїм найбільшим провалом у музичній кар’єрі.

“Проходили різні кастинги. І один із цих кастингів – це був набір до найвокальнішої, найкрутішої дівоцької групи. Нас зібрали трьох – Олена Омаргалієва. Була Пауліна – дівчина. І я. Я була найгрубіша. Я важила тоді 67 кг. Я прийшла. на кастинг. Начебто б на кастингу мене взяли, а потім запросили до студії, щоб я виконувала з усіма пісню “Чому ти не прийшов”, — згадала виконавиця.

Насправді зірковий часу для неї настав після того, як Тіну Кароль підтримала Алла Пугачова, і тоді зірка їй публічно пообіцяли, що ніколи не розчарує її, і обов’язково справдіть надії. А пізніше вона потрапила на програму Шанс, де з нею попрацювали Кондратюк, Могилевська та Скрябін. Після цього її зірка вже зійшла і ніколи не заходила за горизонт.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.