З фатою та у сукні: Єфросиніна показала весільні фото та поділилася почуттями – був сценарій та список гостей

Українська телеведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла, що планувала грандіозно відсвяткувати 20-ту річницю шлюбу з чоловіком Тимуром Хромаєвим, а тепер з болем у серці вона повідомила, що святкування не буде.

Так, у новому дописі українська громадська діячка та телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про плани на святкування 20-тої річниці шлюбу з чоловіком Тимуром Хромаєвим, який нині боронить країну в лавах ЗСУ.

З великим болем в душі жінка повідомила, що святкування не буде, а всі плани, які мали стати реальністю вщент зруйнувала російська федерація. Телеведуча відкрила таємницю, як прагнула з коханим зробити казкове свято зі сценарієм, списком запрошених гостей, які за ці роки відігравали важливу роль в їхньому сімейному житті.

Маша Єфросиніна зізналася, що чоловік вибрав піти на передову
Єфросиніна показала весільні фото та поділилася почуттями

За ці роки громадська діячка та її чоловік облаштували власне сімейне гніздечко, народили там двох дітей, а також реалізувалися в кар’єрах, які направлені на розвиток і соціальної, і економічної складової України.

Так, у дописі з розповіддю про свою річницю телеведуча Маша Єфросиніна гнівно висловлювалася про росію, її президента, який вирішив розпочати повномасштабну війну в Україні, знищивши всі плани та мрії, пересічних громадян на подальше майбутнє.

Громадська діячка підкреслила, що російський диктатор забрав у неї спокій за її сім’ю, спокій за життя чоловіка, який нині захищає Україну в боротьбі з ворогом. Утім, вона переконана, що за все росія та їхній голова понесуть відповідальність, а українці зможуть надолужити всі свята, відсвяткувавши їх зі своїми близькими та рідними, в одному дружньому колі.

На оприлюдненому відео Маша Єфросиніна показала історію свого життя з чоловіком Тимуром Хромаєвим, з романтичними кадрами їхнього весілля, з часу народження двох дітей та спільнього дозвілля. Варто зазначити, що вони справді змінилися за 20 років, однак є те, що залишається незмінним – кохання, яке нічим не зламати.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.