Аліна Гросу показала новий імідж з пофарбованим волоссям: всі здогадувалися, але не очікували – вогняна бестія

Відома українська співачка Аліна Гросу довго тримала інтригу в мережі, як саме почала виглядати після зміни іміджу, а тепер наважилася представити оновлену себе всій публіці.

Аліна Гросу входить до списку українських зірок, які не бояться кардинально змінювати своє життя, свою зовнішність та навіть напрямок в кар’єрі. Згадаймо, після того, як Аліна Гросу почала писати свої треки більш на сучасний та танцювальний лад, вона із запальної брюнетки перетворилася на яскраву та харизматичну білявку, яка змогла заново підкорити аудиторію слухачів.

Після початку повномасштабного вторгнення співачка перебралася жити до Сполучених Штатів Америки, хоче, аби її відомі хіти зазвучали на новому україномовному ладу, тому порадилася у користувачів соціальної мережі Instagram, які пісні вони б хотіли почути першими.

Як зараз виглядає співачка Аліна Гросу
Аліна Гросу показала новий імідж з пофарбованим волоссям

Так, після довгої інтриги, в який колір цього разу співачка вирішила пофарбувати своє волосся, вона нарешті наважилася представити себе людям в оновленому та хочемо запевнити дещо нетиповому іміджі.

Користувачі соціальної мережі ділилися своїми здогадками в коментарях під чорно-білою світлиною, де чітко не можна було розгледіти нового кольору її волосся, утім, дехто припустив, що вона тепер рудоволоса дівчина, і таки мали рацію.

Аліна Гросу з білявки перетворилася на справжню вогняну бестію із великим запалом в очах та великою любов’ю до себе. Фани звичайно здогадувалися, але не могли повірити в те, що вона наважиться так кардинально змінитися.

В коментарях під дописом артистка отримала чимало компліментів, захоплень від її краси та порівнянь зовнішності знаменитості з рудою лисичкою.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.