“Фото мого сонечка”: колишня дружина Пономарьова Мозгова показала маленьку дочку від третього чоловіка

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова показала свою найменшу дочку Соломію від третього чоловіка Девіда Аксельрода. Як виглядає маленька красуня?

Народження маленької дочки неабияк змінило життя знаменитої української продюсерки Олени Мозгової. Зірка доволі скептично ставилася до шлюбу і взагалі не збиралася виходити заміж. Стосунки з Девідом Аксельродом були для Олени Миколаївни вже далеко не першими. Маючи багатий досвід, знаменитість мала певні плани на ці взаємини і не приховувала їх від публіки. Але коли зірка дізналася про те, що чекає на третю дочку, все кардинально змінилося. Девід Аксельрод та Олена Мозгова доволі швидко одружилися і незабаром стали батьками.

Олена Мозгова показала маленьку дочку

Олена Мозгова та Девід Аксельрод
Олена Мозгова показала маленьку дочку

Красуня Соломія стала промінням сонця в родині, але вона навіть не здогадувалася, яку ще роль візьме на себе. 2021 року її матір сильно захворіла. Олена Мозгова повідомляла про симптоми, які буквально не можна було переносити вдома.

Декілька разів зірку госпіталізовували, але зрозуміти причину її поганого самопочуття було неможливо. Врешті-решт, лікарі такі дісталися до правди. Виявляється, організм Олени Миколаївни боровся з бореліозом. Саме тому продюсерка скаржилася на сильний біль. Через рік після одужання вона вперше зізналася, що все було настільки погано, що її голову відвідували дуже погані думки.

І єдина людина, яка змогла її втримати та не дала шансу перетворити думки на дії — це маленька Соломія. Подивившись на неї, Мозгова згадала чому має затриматися на цьому світі і боротися до кінця.

Олена Мозгова показала маленьку дочку

Нещодавно продюсерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий кадр, на якому показала, як її принцеса виглядає зараз та додала декілька прощальних слів, адже літній сезон от-от завершиться.

“Ну що ж, прощавай літо, ми будемо сумувати за тобою і чекати на зустріч. Фото мого сонечка зроблене літом, тож нехай залишиться мені тут на пам’ять”, – написала під знімком продюсерка.

Нагадуємо, що Олена Мозгова також є матір’ю дочки Зої, а також народила красуню Євгенію від Олександра Пономарьова.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.