“Це – моє життя”: Віктор Павлік публічно зі сцени зізнався у коханні й не дружині Репяховій – вона і не проти

Сім'я – один з найголовніших аспектів щасливого життя кожної особистості, тому український співак Віктор Павлік після трьох невдалих шлюбів може сміливо ділитися досвідом, як не боятися будувати нову родину.

Віктор Павлік саме той чоловік, який в будь-якому віці не боятиметься змінювати своє життя заради власного щастя, оскільки вчетверте одружитися він зміг у 54 роки. Так, узаконити свої стосунки шлюбом артист наважився на своїй молодій концертній директорці Катерині Репяховій у 2020 році, різниця з якою складає 28 років.

Нещодавно Катерина Репяхова відверто поділилася зі своїми підписниками блогу в її Instagram, чи впливає різниця у віці зі знаменитим чоловіком. За словами блогерки, цей фактор ніяким чином не залишає негативних відбитків на стосунках пари.

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Віктор Павлік публічно зі сцени зізнався у коханні й не дружині Репяховій

Однак не все так і безхмарно, адже Катерина повідомила, що був період у їхніх стосунках з Віктором, коли пара розійшлася, але потім опанувала себе та відновила спілкування.

Нещодавно відома блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова зворушила теплим відео з концерту її чоловіка Віктора Павліка. Виконавець, обійнявши на сцені сина Михайла, щиро зізнався, як сильно його любить та цінує всю свою сім’ю:

“Це – моє життя, я тебе дуже люблю”.

Віктор Павлік публічно зі сцени зізнався у коханні й не дружині Репяховій

Нагадаємо, що Катерина Репяхова відправилася на відпочинок з родиною до курортного Трускавця. Для неї це місто є особливим, адже кожного року вона із самого дитинства проводила там свій час. Наразі не зраджує своїм традиціям та має змогу показувати неймовірний колорит міста своєму 2-річному сину Михайлу.

Блогерка зізналася, що для неї настав найважчий етап в її материнстві, коли син показує свій характер істериками, відмовляючись ходити, та їздити у своєму візочку. Утім, Катерина намагається не піддаватися на маніпуляції Михайла та не брати його на руки, коли він того хоче.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.