Не близнючки, але одягаються однаково: як виглядають дві доньки Камалії від пакистанського мільярдера

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядають її дочки-двійнята Арабелла та Мірабелла від пакистанського мільярдера Мохаммада Захура.

Тривалий час найбагатша співачка України Камалія боролася за щастя стати матір’ю. Народити дітей вона намагалася впродовж 10 років. Вже пізніше стало відомо, що артистка втратила двох немовлят ще до пологів, а досягти своєї мети їй вдалося лише після операції, яка була проведена в Сполучених Штатах Америки та безпосередньої процедури екологічного запліднення.

Як виглядають дві доньки Камалії від пакистанського мільярдера

Камалія розповіла про образу на чоловіка
Як виглядають дві доньки Камалії від пакистанського мільярдера

Через багато років після весілля нарешті у пари з’явилися діти. Так, співачка дала життя двом прекрасним дівчатам, які отримали дуже символічні імена – Арабелла та Мірабелла. Зараз красуням вже по 10 років. Вони навчаються у школі Великобританії, і останні півтора роки провели з батьком в Лондоні. Їхня матір тим часом перебувала в Києві, активно вела інформаційну боротьбу, виступала на благодійних заходах і навіть говорила про своє велике бажання піти на нуль.

І лише зараз сім’я прийняла рішення повністю повернутися до України. Так, дівчата здебільшого навчалися дистанційно і зіркові батьки були неабияк схвильовані якістю їхньої освіти. Врешті-решт, Арабелла та Мірабелла повернуться на очну форму навчання в Києві, в елітну школу, де вони отримували середню освіту до початку повномасштабного вторгнення.

За цей час красуні неабияк підросли. Нещодавно Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені 1 вересня. Двійнята були одягнені однаково, але зовнішньо вони навіть і близько не схожі, як це було раніше.

Нагадуємо, що навесні 2023-го Камалія та Мохаммад Захур повідомили про розлучення. Офіційну причину вони не розкрили, однак даній новині передував сімейний скандал, головними героїнями якого стали співачка та її падчерка Таня Захур. Зараз артистка не може не однозначно відповісти на питання, чи збирається вона розлучатися з чоловіком.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.