30-річна Христина Соловій влізла у свою шкільну форму: спідниця наче поясок, але Вакарчук оцінить (ФОТО)

Христина Соловій – молода і неймовірно талановита українська виконавиця, яка просто зачаровує своїм лагідним і ніжним звучанням, адже вона дійсно має особливий голос і стиль виконання.

Нині Христині 30 років, але її зірковий шлях розпочався багато років тому завдяки головному талант-шоу України “Голос країни”, де зірковим тренером дівчини став Святослав Вакарчук. Саме він допоміг Христині віднайти свій стиль і свій шлях, на якому допомагав їй реалізовувати свої ідеї та рухатися вперед.

Соловій покинула Вакарчука то поїхала в Європу
Христина Соловій

І саме через таку близьку співпрацю їм приписували бурхливий роман, хоча насправді між Соловій та Вакарчуком була дише співпраця і нічого більше, до того ж чоловік був захоплений лише творчістю Христини.

Та зараз це все в минулому, адже нині Христина вже артистка з гучним ім’ям і своїм шляхом, який їй подарував визнання та славу. А це вже багато. Тому дівчина часто стає лідеркою думок. Наприклад, сьогодні, у День знань Христина вирішила нагадати дітям та їхнім батькам про важливість проживати шкільні роки в задоволення. Не зациклюватися на оцінках, на словах вчителів. Не вимагати від дитини того, чого вона не розуміє, знаходити друзів назавжди і бути просто щасливими попри все.

“1 вересня хочу нагадати дітям та батькам — не бійтеся відрізнятися. Не всі важливі знання — всередині підручника, а оцінка — не визначає успіх у житті. Торуйте свій шлях, смійтеся на перервах, малюйте квіти на полях зошитів і дружіть назавжди” – написала Христина.

Цей милий текст був написаний під фотокарткою, де Соловій одягла на себе свою ж шкільну форму крізь багато років. Трохи дивно бачити Христину у такому вбранні, адже вона нагадує американську студентку коледжу. Коротка спідниця і піджак бордового кольору.

Тож, на питання 1-го вересня та шкільних років артистка знову знайшла що сказати і до неї точно прислухатимуться інші.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.