Як виглядають дружини впливових чоловіків: Кіма, Федорова Залужного, Буданова – не гірше першої леді

Життя відомих людей завжди цікавить широку публіку, оскільки є така думка, що якщо людина відома та впливова, значить вона цікава. І доля правди в цих словах точно є. Тому коди політики і військові стали найпопулярнішими людьми в країні, їхнє життя почало цікавити народ.

Звісно жіночу половину населення цікавить особисте життя наших найвпливовіших чоловіків, які раніше не були нікому відомими та цікавими для людей. Наприклад, ніхто раніше навіть не замислювався, як виглядає головнокомандуючий Збройних Сил України, оскільки в цьому не було жодної потреби. Теж саме стосується й інших міністрів і політичних діячів. Але зараз ці запити номер один у пошукових сервісах.

Михайло Федоров

Віцепрем’єр з інновацій Михайло Федоров став доволі популярним завдяки війні, це дивно звучить, але так і є. Якби не війна та іі інформаційна складова та пропаганда, про Михайла мало б хто знав і сьогодні. Але тепер всіх цікавить його сімейний статус, адже він молодий. Тож дружину Михайла звати Анастасія. Вона доволі мила дівчина і виглядає спокійною та дуже доброю.

Валерій Залужний

Залужний з дружиною
Залужний з дружиною Оленою

Головнокомандувач Збройних Сил України також до початку повномасштабної війни мало кого цікавив. Але тепер і його особисте життя привертає багато уваги, але тут без шансів. Адже ще у юності Валерій обрав собі дружину, на ім’я Олена, яка й досі гріє його серце.

Віталій Кім

Віталій Кім з перших днів війни став народним оптимістом, адже він заспокоював усіх навколо і подавав гарний приклад реакції на всі події. І попри цілу армію прихильниць, Віталій Кім вже давно зайнятий дружиною Юлією, яка подарувала йому чудових діточок і багато щастя.

Кирило Буданов

Маріанна Буданова

Ще один красень та очільник ГУР Кирило Буданов став дуже цікавою особистістю для українок. Але і його серце не вільне, адже чоловік одружений на брюнетці, на ім’я Маріана.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.