Володимир Дантес похизувався “зірковою” вечерею: сушена рибка та одне печиво – не так вже і розкішно (ФОТО)

Український шоумен Володимир Дантес обожнює публічно жартувати, тому в досить оригінальний спосіб збирає кошти на потреби Збройним силам України, а ще намагається бути ближчим до простого люду.

Нещодавно відомий співак Володимир Дантес дуже оригінально почав влаштовувати збір коштів, які відправляться українським захисникам. Так, шоумен запропонував задонатити будь-яку суму в обмін на його шкіряну куртку, в якій він показався на оприлюдненому фото, і що цікаве, під нею можна було розгледіти фігуру артиста.

Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт
Володимир Дантес похизувався зірковою вечерею

Ба більше, спочатку він вирішив спробувати нову стратегію масштабних зборів грошей на коханій Даші Кацуріній. Підписникам блогу шоумен запропонував звільнити її від одягу в обмін на донат. Звичайно, користувачі соціальної мережі розуміли, що Володимир Дантес публічно жартує, утім, хочемо зазначити, що в такий спосіб зірки ще не закривали свої збори.

Цього разу знаменитий артист Володимир Дантес у своєму звичному жартівливому репертуарі оприлюднив настрій свого вечора. Чоловік вирішив “побалувати” себе сушеною таранькою та одним печивом з вишневим желе, зазначивши, що саме так виглядає вектор його п’ятниці.

Володимир Дантес похизувався зірковою вечерею

Нагадаємо, що у 2022 році чоловік розлучився з відомою співачкою Надею Дорофєєвою, яка в липні цього року оголосила, що стала дружиною київського ресторатора Міші Кацуріна. Дантес зізнався, що гостем на весіллі він не був, однак знав про плани парочки узаконити свої стосунки шлюбом.

Наразі співак перебуває у стосунках з Дашею Кацуріною, яка є колишньою дружиною Михайла Кацуріна. Володимир Дантес зізнався, що прийняв жінку з двома її дітьми та прагне, аби вони та його кохана мали все для щасливого життя.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.