Більше не таємна дружина Олега Винника Таюне показала, як виглядає: стомлений погляд та мішки під очима

Лише після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо, що Квітка Таюне дійсно є офіційною дружиною Олега Винника. Разом з ним вона знаходиться на даний момент в Німеччині.

Шлюб з Квіткою Таюне Олегу Виннику приписували багато років. Втім, спочатку він їх він спростував, а пізніше, коли журналістам вдалося знайти правду  намагався обходити дану тему стороною. Після початку повномасштабної війни в Україні все стало занадто очевидно. Обидва зникли з радарів українських журналістів.

Сумнівів у тому, що повелитель вовчиць таки одружений на своїй бек-вокалістці вже не залишалося. І, врешті-решт, він підтвердив свій сімейний статус. Прекрасна Таїсія насправді залишила Україну як дружина вокаліста.

Таюне показала, як виглядає

Таюне показала, як виглядає

Зазвичай вона завжди знаходилася на другому плані. І лише останні декілька років намагалася побудувати сольну кар’єру. У зв’язку з цим увага аудиторії здебільшого на ній не фокусувалася, хоча глядачі прекрасно бачили, що Квітка повністю повторює за своїм чоловіком.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вже півтора року немає жодних оновлень, її творчість не поповнюється новими композиціями, а в пресі не знайдеш жодного нового інтерв’ю.

Втім, днями в у фан-клубі, який присвячений творчості артистки з’явилося свіже фото. Адміністраторка звернула свою увагу на те, які у вокалістки очі. Складається враження, ніби вона заплакана. Втім, Таїсія в цілому на кадрі виглядає як звичайна пересічна жінка, по якій не можна сказати, що вона пів життя провела на сцені.

Нагадуємо, що багато років Олег Винник, за офіційною версією, був холостим. Журналісти здебільшого схилялися до версії, що повелитель вовчиць не розповідав правду про своє сімейне життя через бажання зачаровувати фанаток саме перспективою стати його обраницею. Пізніше папараці вдалося зробити декілька знімків, на яких Олег постав разом зі своїм дорослим сином Юліаном. Також від преси не приховався той факт, що артист одружений.

Про це вони дізналися завдяки спілкуванню з колишніми односельчанами зірки, які в один голос підтвердили, що той одружений на своїй вокалістці.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.