46-річна Камалія вперше показала свою фігуру після заяви про невиліковну хворобу: сильно схудла

Відома українська співачка Камалія не так давно розповіла про свою хворобу публічно. Чи змінила недуга зовнішність артистки і як вона виглядає зараз?

Протягом року найвірніші фанати знаменитої української співачки Камалії помічали серйозні зміни у її зовнішності. Зокрема привертала увагу вага, яка постійно змінювалася. На деяких фотографіях героїня нашої статті виглядала доволі незвично, через що постійно наривалася на критику. Врешті-решт, їй довелося дізнатися у своєму діагнозі.

Камалія зізналася, що страждає на хронічне захворювання щитоподібної залози. Діагноз 45-річної артистки – аутоімунний тиреоїдит, також відомий як хвороба Хашимото. Він впливає на її зовнішність, викликає сильні набряки і, як наслідок, набір ваги.

Камалія опублікувала кадри з пляжу та похизувалася фігурою

Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком
Камалія опублікувала кадри з пляжу та похизувалася фігурою, Співачка на презентації разом зі своїм чоловіком-мільярдером

Примітно, що ця недуга не виліковується, але піддається терапії, на якій зазвичай пацієнти сидять усе своє життя. Як саме артистка лікується невідомо, адже вона не піднімала цю тему жодного разу.

Натомість за останні декілька місяців артистка змогла потішити своїх фанатів дуже яскравими фото, на яких поставала щасливою, сяючою та з першого погляду абсолютно здоровою. Цілком можливо, що на стан артистки дуже позитивно діє час проведений разом з дочками, що вже півтора року проживають у Великобританії, налагодження стосунків з чоловіком, з яким раніше вона збиралася розлучатися, а також новий етап у кар’єрі. Як відомо, нещодавно артистка випустила декілька нових композицій, які привернули увагу публіки.

Днями співачка також показала, як виглядає її фігура. Відео було зроблено на пляжі. Артистка опублікувала ролик на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з дописом, в якому вона попрощалася з черговим літом.

Також у кадрі можна побачити обох дочок артистки Арабеллу та Мірабеллу, а також її матір Інну Петрівнц, яка також виглядає дуже круто. А от Мохаммада Захура співачка не показала, тож імовірно, що зараз мільярдер знаходиться в Україні.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.