Мама Лесі Нікітюк не оцінила зміну іміджу доньки: білі пасма подобалися їй більше – а Притулі до вподоби

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила кардинально змінити імідж, однак такі зміни у зовнішності деяким прихильникам та мамі знаменитості прийшлися не до естетичного смаку.

Так, нещодавно 35-річна зірка Нового каналу вирішила вдатися до кардинальних змін у своїй зовнішності та представила публіці оновлену себе. Знаменитість, яка довгий час підтримувала імідж білявки, на нових світлинах показалася темно-русявою, утім, спереду вона зберегла свої світлі пасма, аби додати до образу яскравого контрасту.

У своєму блозі в соціальній мережі Instagram Леся Іванівна в розкішній чорній сукні вирішила продемонструвати підписникам свій новий імідж. Однак не всім користувачам соціальної мережі став до вподоби оновлений образ нашої героїні.

Українці наголосили, що телеведуча за останні роки зазнала великих змін, і на думку більшості, захопилася уколами краси, через які важко впізнати ту просту та веселу дівчину з народу.

Леся Нікітюк
Мама Лесі Нікітюк не оцінила зміну іміджу доньки

Леся Нікітюк після публічного обговорення її зовнішності, оприлюднила реакцію мами на новий імідж зіркової доньки. Вона висловилася, що з двома білими пасмами Лесі дуже гарно, а якщо їх прибрати, то така естетична картина їй не до смаку. Таким чином жінка натякнула, що білявкою донька їй подобається більше:

“З тими двома пасмами білими гарно, а так ні”.

Мама Лесі Нікітюк не оцінила зміну іміджу доньки

Нагадаємо, що відома телеведуча Леся Нікітюк змінилася не тільки у зовнішності, а й внутрішньо. Медійність почала активно займатися спортом, збалансовано харчуватися, аби мати гарну фізичну форму та покращити стан загального самопочуття.

Віддані прихильники запримітили, що і стиль одягу улюблениці зазнав деяких змін, адже наразі вона віддає перевагу відвертим стильним образам. Фани не приховують захоплення зіркою та сміливо можуть брати приклад з телеведучої, як не боятися змінювати своє життя.

Схожі статті

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.