Кароль в коротких шортах похизувалася перевагами фігури: довгі ноги, витончена талія та прес – Балан вже тут

Українська артистка Тіна Кароль не боїться задавати нових трендів в образах, показувати обличчя без макіяжу, бути простою до люду, за що отримує таку нескінченну любов та визнання від публіки.

38-річна артистка Тіна Кароль аж ніяк не виглядає на свої роки. Виконавиця намагається йти в ногу з часом, може дозволити носити короткі вбрання, вийти в медійний простір без косметики та найголовніше при цьому всьому – залишитися собою.

Тіна Кароль розповіла про знайомство з чоловіком
Тіна Кароль

Нещодавно українська співачка Тіна Кароль знову приємно приголомшила користувачів соціальної мережі Instagram новим відкритим образом. Знаменитість показала довгі стрункі ноги, витончену талію та прес. Співачка в повний зріст відзняла відео в дзеркалі свого домашнього вигляду в коротких чорних шортах, запитавши якого вони року, та чорному топі, в яких відразу видніється колосальна робота над собою.

Кароль в коротких шортах похизувалася перевагами фігури

Тренування в спортивному залі, правильне збалансоване харчування, вживання достатньої кількості води та вітамінів – запорука красивого та здорового тіла й хорошого самопочуття.

Співачка Тіна Кароль вже неодноразово показувала свій вигляд без макіяжу вдома, а ще хизувалася свіжими вирощеними овочами та ягодами з власного городу та саду. Таким чином, артистка розуміє, що має змогу бути ближчою до простого люду, спілкуючись з ними на одній хвилі.

Нагадаємо, що нещодавно українські пересічні громадяни заступилися за співачку Тіну Кароль в Мережі. Розгорівся гучний скандал після слів виконавця та ведучого Колі Сєрги, що зірка побоялася виступити на фронті для військових біля лінії фронту.

Користувачі пригадали Колі, як Тіна неодноразово їздила зі своїми концертами для військових, також виступала в госпіталях, а ще продовжує займатися благодійністю від початку війни з 2014 року.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?