Як зараз виглядає Оксана Марченко: очі не закриваються, обличчя закамʼяніло, а погляд згаслий

Колись знаменита Оксана Марченко була зразком для багатьох дівчат, адже була не тільки неймовірно вродливою, але успішно будувала телевізійну кар'єру.

Навіть близькі знайомі Оксани Марченко діляться своїми враженнями від того, який шлях телеведуча пройшла за ці 20 років. Неодноразово було чутно, що погляди знаменитості тоді і зараз стали полярними. Якщо колись дружина Віктора Медведчука була проти використання російської мови на телебаченні, була глибоко проукраїнською і пропагувала суто українську культуру, то зараз жінка вважається зрадницею, проживає в російській федерації і потрапляє із скандалу в скандал.

Як змінилася Оксана Марченко

Найважчий період для репутації телеведучої почався 16 лютого 2022-го, коли зірка, знаючи про майбутнє повномасштабне вторгнення, виїхала зі свого маєтку двома автомобілями та таємно перетнула з охороною кордон. Вже тоді глядачі розуміли, чому раптом журналістка наважилася на ганебну втечу.

Марченко залишилась без земельних володінь
В мережі показали, як змінилася Оксана Марченко

І лише після того, як її чоловіка Віктора Медведчука арештували, Оксана Марченко вперше за довгий час покаталася аудиторії.

Зовнішність знаменитості настільки вразила публіку, що мережею поповзли чутки, нібито Оксану Марченко підмінили, а замість неї виступила акторка. Аудиторія звернула свою увагу, що Оксана жодного разу не моргнула, поки зверталася до політиків у своїх відео, її обличчя було ніби паралізовано і знерухомлено, а погляд був пустим.

Пізніше Оксана потрапила на прес-конференцію, на якій відмовилася знімати медичну маску, аргументуючи це тим, що вона погано виглядає. Тоді поповзли чутки про невдалу пластичну операцію, перенесену хворобу, тощо.

В мережі показали, як змінилася Оксана Марченко

Що насправді сталося з колись найвродливішою ведучою в Україні достеменно невідомо, і сама Оксана взагалі не спілкується з журналістами, не дає жодних офіційних коментарів, а свій акаунт закрила для користувачів.

Як змінилася Оксана Марченко

Примітно, що її син Богдан разом з дружиною Катериною залишився в Україні. Це єдині члени сім’ї Медведчука, які продовжують проживати на батьківщині. Ба більше, невістка Оксани Марченко неодноразово подавала ознак щодо своєї проукраїнської позиції. Наприклад, робила жовто-блакитні коси.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?