Екс-дружина Дзідзьо Славія вийшла в люди з Віталієм Кличком та вразила заявою: закохала в себе мера?

Колишня дружина Дзідзьо Славія вразила мережу раптовою появою у компанії знаменитого спортсмена і політика Віталія Кличка. Що ж їх повʼязує насправді?

Ще декілька років тому знаменитий український співак Дзідзьо міг похизуватися стосунками, які протривали 20 років і до сьогодні мав можливість насолоджуватися цим союзом. Однак, між партнерами взаємини не склалися, а все через різні погляди на життя.

Здавалося б Ярослава була ідеальною жінкою, за думкою багатьох чоловіків: вона не збиралася брати лідерство в сім’ї у свої руки, слухалася чоловіка, слідкувала за домом, мріяла про дітей та щасливу сімʼю.

І лише один єдиний нюанс довго точив гармонію у цій парі. Насправді жінка мріяла стати відомою співачкою, радувати людей своїм вокалом та виступати на великій сцені. Дзідзьо дану мрію не розділяв, хоча сам давно цього досяг. За словами його колишньої дружини, він не хотів мати конкуренцію всередині сім’ї.

Екс-дружина Дзідзьо Славія заінтригувала кадром з Віталієм Кличком

Славія обирає машину
Славія заінтригувала кадром з Віталієм Кличком

З моменту їхнього розлучення пройшло 2 роки. За цей час Славія безумовно змогла налагодити особисте життя, активно розвиває свою кар’єру, записує пісні та кліпи і просувається кар’єра вперед за своєю мрією. Вона неабияк підтримує Україну, її серце крається через воїнів, а душа бажає миру.

При цьому жінка не показує свого коханого і взагалі намагається не демонструвати підписникам свого оточення. Але для одного пана вона зробила виключення. Нещодавно Славія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з Віталієм Кличком. І ба більше, у дописі до публікації вона зізналася, що свого часу брати Клички надихнули її на творчість.

Славія заінтригувала кадром з Віталієм Кличком

Втім, радість від зустрічі з мером Києва розділили не всі її підписники. Як це часто буває в демократичному суспільстві, деякі не вподобали побачене і розкритикували дане фото. Інші навпаки засипали і співачку, і політика компліментами, радіючи неочікуваному знімку.

Нагадуємо, що за словами Дзідзьо він також взявся за налагодження особистого життя. Однак чоловік не поспішає розкривати особистість своєї коханої, і натякає, що ймовірно зробить це, коли взаємини перейдуть на серйозніший рівень.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.