42-річний Потап зачарував рідкісним фото з 15-річним сином не від Насті Каменських: “Тата наздогнав”

У шлюбі з відомою продюсеркою Потап пізнав щастя батьківства. В цьому союзі в нього народився первісток Андрій, який донині залишається його єдиною дитиною.

Поява Андрія у сім’ї Потапа та Ірини Горової ніяк не вплинула на бажання пари розійтися. Коли хлопчик був доволі маленьким продюсери прийняли рішення про те, що їхні шляхи мають розійтися. Однак, сімейний бізнес вони зберегли і продовжували його вести разом.

У такому режимі екс-подружжя протрималося рівно 10 років. І лише нещодавно колишня дружина Олексія повідомила про те, що більше їх, окрім спільного сина, у теперішньому нічого не об’єднує. Здається, що і спілкування між Потапом та Іриною зійшло нанівець. Олексій здебільшого активно показується саме зі своїм спадкоємцем Андрієм, якому вже 15 років.

Потап показав спільне фото з єдиним сином Андрієм

Мішель Андраде зізналася, як Потап відреагував на її рішення піти від нього
Потап показав спільне фото з єдиним сином Андрієм

Раніше хлопця активно порівнювали саме з батьком. Він копіював його стиль, манеру спілкування, гумор. Однак зараз публіка все більше схиляється до того, що юнак дуже нагадує матір і зовнішньо, і за характером. Примітно, що ця зміна особливо стала помітною після початку повномасштабної війни в Україні. На той момент Потап знаходився разом зі своєю дружиною Настею Каменських, а також матір’ю та тещею в Іспанії.

Андрій Потапенко тим часом був з Іриною Горовою та сестрою Наталією вдома в Києві. Хоча усім було дуже страшно, він взяв на себе роль голови сім’ї і більше цю роль не відпускає, що нещодавно підтвердила сама Ірина.

Натомість репер розповідав, що дуже переживав, коли зрозумів, що його дитина знаходиться у дуже небезпечній ситуації. В Україну він, тим не менш, не повернувся, але знайшов людей, які допомогли сімейству евакуюватися.

Чи вплинула ця ситуація якось на стосунки чоловіків достеменно невідомо. Однак нещодавно Потап оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий кадр зі своїм сином, на якому показав, як сильно підріс його нащадок.

У коментарях підписники все ж таки підмітили, що схожість між батьком та сином також велетенська.

Нагадуємо, що минулого року падчерка Потапа Наталія вийшла заміж за іноземця. Свого чоловіка дівчина не показує, але пара декілька разів приїжджала до України.

Схожі статті

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.