Ідеальний чоловік і тато: нова дружина Мурата Налчаджиоглу похизувалася сімейною ідилією з турком

Нова дружина знаменитого українського бізнесмена, який колись був чоловіком Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу показала сімейну ідилію. Пара щаслива разом.

З моменту розлучення Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу пройшло не так багато часу, як чоловік знову знайшов своє кохання. Власне, невдовзі після того, як екс-подружжя роз’їхалися, у житті бізнесмена з’явилася прекрасна візажистка на ім’я Лілія.

Як відомо, до офіційного розриву на паперах пара не жила разом 2 роки. Вже тоді Мурат активно будував нове життя зі своєю молодою обраницею. Фанати до останнього сподівалися, що все ж таки турецький мачо та співачка зможуть знайти спільну мову та возз’єднається.

Дружина Мурата Налчаджиоглу показала, яка вона щаслива у шлюбі

Мурат Налчаджиоглу показав, як його годують
Дружина Мурата Налчаджиоглу показала, яка вона щаслива у шлюбі

І сподіватися на це навіть були певні причини: у момент кризи у стосунках з Лілією Налчаджиоглу засвітився під час ніжних обіймів з колишньою дружиною. Подейкували, що Мурат та Кароліна знову разом.

Але недовго пісенька грала. Після спільного відпочинку на яхті екс-подружжя знову розсталося і доволі надовго. Вже через декілька місяців він зробив пропозицію руки і серця візажистці, а через 2 роки взяв її у законні дружини.

Примітно, що в обидвох є діти від попередніх стосунків. Налчаджиоглу виховує дочку Софію, а Лілія донечку Сашу. Класичних сценаріїв, де падчерки не можуть ужитися зі своїми новими батьками немає: дівчата прекрасну ладнають із Муратом, і з Лілією.

Нещодавно дівчина лише підтвердила враження, яке склалося у аудиторії. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світу відеоролик, на якому показала, як її чоловік Мурат веде до школи свою названу дочку. Вони тримаються за руку і прекрасно спілкуються дорогою.

Дружина Мурата Налчаджиоглу показала, яка вона щаслива у шлюбі

Примітно, що Софія також доволі цікаво взаємодіє зі своєю мачухою. Втім, деяким здалося, що в них недостатньо поваги у взаєминах. Під час відпочинку дівчинка штовхнула Лілю обличчям в торт, а свою зведену сестру зіштовхнула в басейн. Втім, усе це було влаштовано з гумором, а відповідні ролики з’явилися в мережі, що говорить про позитивне ставлення обох батьків до даних ситуацій.

Схожі статті