42-річна Лілія Ребрик наглядно показала, як змінюється життя після 40: “Здаємо аналізи, ходимо до лікарів”

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик вразила мережу кадрами, на яких показала, як вона слідкує за своїм здоров'ям та контролює його.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик успадкувала від своїх батьків неймовірної краси риси, розкішне волосся, таланти, однак рано чи пізно ми не можемо покладатися лише на подарунки від природи. Зараз зірці вже 42 роки і вона як ніхто знає, наскільки важливо контролювати своє здоров’я.

Раніше Лілія підтримувала свою форму здебільшого завдяки танцям, які вона полюбила після участі у шоу з Андрієм Диким. У акторки з’явилося не тільки нове хобі, але й кохання усього її життя. З хореографом вона побралася і народила від нього двох дітей.

Лілія Ребрик показала, як контролює своє здоров’я

Лілія Ребрик закружляла в ритмі танцю зі статним чоловіком – паркет подарував кохання
Лілія Ребрик показала, як контролює своє здоров’я

Але і фізичні навантаження не дають в усьому бажаного ефекту. А тому Лілія не приховує, що регулярно відвідує лікарів, проходить обстеження та здає аналізи. Про це вона нещодавно зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Примітно, що велика кількість зірок, так само як Лілія Ребрик закликають своїх підписників контролювати свій стан та довіряти своє здоров’я спеціалістам.

Варто відзначити, що свого часу Лілія також пропагувала щасливу вагітність. Так, телеведуча намагалася довести українським жінкам, що цікаве положення не можна сприймати як хворобу і під час цього прекрасного стану можна працювати, виглядати розкішно і продовжувати свою діяльність. Під час другої вагітності Лілія Ребрик з’являлася на екранах аж до самих пологів.

“Вагітність – це не хвороба, я що перший, що другий раз так само говорила і продовжую говорити. Хоча, Боже, знали б ви, який в мене токсикоз був обидва рази, просто всі дев’ять місяців. Кожного дня, кожного ранку – я не знаю, як це витримала, я народила набагато легше, ніж ці токсикози, – зізналась Лілія Ребрик в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”.

Примітно, що Ребрик дійсно може похизуватися прекрасним здоров’ям. Єдина хвороба про яку зірка говорила колись публічно — це коронавірус, який вона підхопила 2021 року.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.