Учасник “МастерШеф” Леонід Малюга подає в своєму ресторані сосиски і моркву по-корейськи: “Можете уявити?”

Леонід став відомо завдяки головному кулінарному шоу України "МастерШеф. Професіонали" у третьому сезоні. Там він проявив себе як сил ний гравець та кухар.

Леонід на проєкті проявив себе доволі яскраво та водночас спокійно. Це добре, адже чоловік концентрувався на своєму досвіді, який він отримує завдяки участі у проєкті. Для нього, як для професіонала це були важливі знання та навички.

Леонід Малюга

Малюга  з 18 років працює на кухні, він займав різні почали, але врешті-решт досяг свого і став шефом та власником свого ресторану. А це вже явне підтвердження того, що потрібно йти до своєї мрії наполегливо та не звертати з курсу.

Чоловік працював не лише в Україні, а ще  у Китаї, в ресторані української кухні, що стало для нього новим витком свого творчого росту та досвіду. А це найцінніше у професії кухаря, який мріє стати справжнім шефом.

Любов до кулінарії з’явилася тоді, коли підлітком він з головою поринув у роботу на кухні, щоб загоїти душевні рани через нерозділене кохання до дівчини. Тож, іноді розбите серце дає нам сильний поштовх, який змушує долати різні життєві перепони та розвиватися в різних напрямках. Але Леоніду пощастило і обох напрямках, адже через 10 років ця дівчина стала дружиною кухаря і народила йому доньку.  У його дитини непереносимість лактози, тому чоловік спрямував свої вміння в русло правильного харчування.

Та зараз чоловік має свій ресторан, де самостійно складав меню і варто сказати, що воно є дуже цікавим та оригінальним і водночас дуже простим.

Річ в тому, днями чоловік показав ну дуже просту страву – сосиски та морква по-корейськи. Але це лише на вигляд. Насправді ж це був десерт, але у формі основної страви.

Страва з ресторану Леоніда

Отже, у начинці сосисок були перфе, а в броколі панна-котта. Морква по-корейськи – це компресрваний манго, а от замість кетчупу – топінг з полуниці, троянди та ревнія.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.