Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала свій найкращий офіс: це нестандартне приміщення

Катерина Репяхова – молода і дуже амбіційна блогерка, підприємниця та власниця власного виробництва дитячого одягу. Але відомою вона стала завдяки своєму чоловікові Віктору Павліку.

Катя з самого дитинства мала чіткі плани на своє життя. І до речі на Віктора також, адже якби дивно це не звучало, але Репяхова була закохана у Павліка ще під час шкільних років.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Катя змогла перенести свою закоханість у доросле життя, адже для неї Павлік є справжнім прикладом чоловіка, який вміє нести відповідальність за себе, за своє життя та життя його близьких людей. І це дуже підкупає, особливо молодих жінок. Але їхня історія розпочалася дуже несподівано, адже Катя лише подарувала співакові величезний букет, чим і зачепила його.

І це спілкування призвело до міцного шлюбу, адже нині вони разом виховують сина Михасика, який росте дуже активною дитиною. Зокрема час з сином проводить Катерина, але й Віктор також намагається весь вільний час присвятити своїй родині. Він вже вчить Михасика кататися на велосипеді та бути справжнім чоловіком.

А от самій Репяховій зі щільним графіком Павліка доводиться балансувати між роботою та сином. Але Каті гарно вдається поєднувати в собі роль мами, бізнесвумен та блогерки. А ще чудової дружини. Та іноді їй доводиться знаходити різні виходи з ситуацій.

Так, наприклад, зараз Катерина разом з сином і подругою знаходиться на відпочинку, але й про роботу дівчині забувати не можна. Саме тому Катя знайшла вихід з ситуації і влаштувала свій робочий офіс просто у салоні власного автомобіля. Про це дівчина розповіла у сторіс соціальної мережі інстаграм.

Офіс Репяхової
Офіс Репяхової

Це зручно, цікаво та доволі нестандартно. Але ж виходи шукати варто, інакше робота себе не зробить.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?