“Знайшла рідного за духом”: Злата Огнєвіч показала, з ким у неї співпадають бажання та погляди на життя

Злата Огнєвіч – відома українська співачка, яка змогла підкорити мільйони сердець своїм унікальним голосом та звучанням. Для Злати її творчий шлях не був легким, але вона все подолала.

Огнєвіч стала більш популярною завдяки шоу “Холостячка”, де жінка відчайдушно намагалась знайти своє кохання серед великої кількості кандидатів на роль її обранця. Саме там жінка змогла проявити свою жіночність та показати себе справжню: чуттєву, ніжну, іноді жорстку, лагідну, тендітну, слабку. Тобто, таку, якою б вона хотіла бути зі своїм чоловіком.

Здатна Огнєвіч
Здатна Огнєвіч

Звичайно, за її увагу боровся кожний, адже деякі їхали з інших країн заради того, щоб хоча б спробувати завоювати Злату. Але далеко не кожен зміг зацікавити жінку по-справжньому. І свій вибір вона таки зробила, хоч він і не був легким.

Зовсім не секрет, що Златі не щастить в особистому житті, просто на її шляху трапляються геть не ті чоловіки, на яких можна розраховувати та сподіватися на їхню підтримку і присутність. На жаль, серед красивих й розумних жінок зі своїми інтересами це розповсюджена проблема. Але чому саме так ніхто не може пояснити. Можливо через те, що енергетика таких жінок дуже сильна і непохитна, а чоловіки бояться такого.

І загалом останнім часто Огнєвіч дуже багато працює, вона постійно готується до концертів, бере участь у різних виступах та ініціативах. Тобто, фактично весь свій час вона в роботі. А також не варто забувати про закордонні виїзди, які також займають багато часу та сил.

Співачка вже й сама розуміє, як сильно вона себе заганяла, тому навіть сама з себе жартує. Наприклад, днями жінка виклала у сторіс сонного міні-піга й підписала це фото як “Знайшла рідного за духом”.

Сторіс Огнєвіч
Сторіс Огнєвіч

Це порівняння дійсно виглядає дуже смішно та доречно, адже у Злати саме такий виснажений стан.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.