Влад Яма зі Сполучених Штатів Америки показав, як виглядав у 9 класі: вже лисий і з кубиками пресу (ФОТО)

Відомий український хореограф Влад Яма заінтригував мережу, опублікувавши фотографію, на якій постав з підкачаними м'язами та фірмовою лисиною.

На телебачення знаменитий український танцюрист Влад Яма потрапив вже зі своєю так би мовити фірмовою лисиною. У такому образі його запам’ятали, і в такому образі бачать і зараз. Втім, артист вже знаходиться не на батьківщині, а далеко за її межами — у Сполучених Штатах Америки, куди він емігрував півтора роки тому.

Влад Яма показав, як виглядав у 9 класі

Так, під час своїх відпусток до США Влад неодноразово говорив про те, що мріє туди переїхати та жити на березі Атлантичного океану на постійній основі. Втім його бажання реалізувалося доволі поганим чином: розпочалася повномасштабна війна і чоловік був вимушений поїхати разом зі своєю сім’єю туди, де колись бажав залишитися.

Влад Яма показав, як життя в США вплинуло на його сина Леона
Влад Яма показав, як виглядав у 9 класі

Хоча фанати не вірили, але у Влада вдалося все: він влаштувався на роботу, налагодив зв’язки, допоміг сину адаптуватися. А зараз Яма викладає у танцювальній школі і так само тішить своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram різноманітним контентом.

Наприклад, нещодавно Влад опублікував жарт у своєму дусі. У кадрі артист постав у напівпрозорій майці та в шортах. На знімку можна побачити розкішні м’язи хореографа та смішну стійку. У дописі зірка пожартував, що так він виглядав у 9-му класі. Хоча вірні фанати знають, що це неправда.

Влад Яма зі Сполучених Штатів Америки показав, як виглядав у 9 класі

Коли Влад навчався в школі, у нього було русяве кучеряве волосся, а також доволі струнка фігура, як і в більшості бальних танцюристів в юності.

Нагадуємо, що не так давно Юрій Горбунов поділився свою думкою стосовно того, що Влад більше не повернеться до України.

Телеведучий вважає, що пройшло забагато часу, щоб хореограф знову все покидав в Штатах та та переїжджав до Батьківщини. Мовляв, сім’я вже встигла освоїтися, звикла і навряд піддасть себе такому стресу та випробуванням ще раз.

Натомість Влад досі не відповів своїй аудиторії, чи емігрував назавжди або розглядає можливість повернутися.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.