Катя Осадча показала, чим займається о першій ночі: це забороненка навіть для Юрія Горбунова

Катерина Осадча – відома українська телеведуча, яка змогла завоювати любов та прихильність мільйона українців. Адже саме Катерина сала обличчям "Світського життя" та "Голосу країни", бо є незмінною ведучою.

У реальному житті Осадча така ж спокійна як і в кадрі. Вона серйозна розсудлива та вміє керувати собою, своїм станом та своїми емоціями. Адже вона професіонал своєї справи й точно може поводитися гідно.

Осадча розповіла про різницю у віці та зрості з Горбуновим
Катя Осадча і Юрій Горбунов

Відомо, що Катерина є дружиною свого колеги Юрія Горбунова. Вони вже багато років живуть разом, одружені та виховують двох спільних синів. Це, до речі перші діти Юрія, попри те, що він вже має шлюб за плечима.

Їхня зіркова пара є справжнім прикладом щирості, любові, турботи на реальних стосунків, які мають бути між чоловіком та жінкою. І їх не бентежить нічого, зовсім, вони просто знаходять щастя одне з одним і так їм добре.

Дуже важливо, коли жінка може бути собою поруч з тим чоловіком, який поряд з нею. Інакше вона просто не довіриться і не захоче продовжувати такі стосунки, де про неї не піклуються і не цікавляться. Але Горбунов виявився зовсім іншою історією, адже про Катерину він переймається у сто разів сильніше, ніж за себе, бо вона є його жінкою, вона його душа, любов і сенс життя.

Саме тому він може підтримати Катерину в усьому. І, наприклад, якщо вона чогось хоче, то вільно може це робити. Наприклад, днями Катя показала фото, де вона о годину ночі їсть морозиво.

Сторіс Катерини
Сторіс Катерини

Для багатьох жінок їсти вночі – це взагалі неприпустимо. Але іноді так хочеться це зробити, що просто неможливо себе стримати. Так було й в Осадчої. Адже зазвичай вона дуже ретельно стежить за своєю фігурою та за своїм раціоном. Катя жінка публічна і вона має гарно виглядати гарною, стрункою та доглянутою.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.