До і після ремонту: Тіна Кароль показала свій заміський будинок, який їй подарував чоловік за сина

Тіна Кароль – українська поп-діва, яка по праву заслуговує це звання, адже її творчість особлива. Тіна звикла демонструвати у піснях всі свої емоції, свій біль, свою любов, свою щирість і душу.

Кароль не з тих, хто буде просто здаватися або плести течією. Вона неймовірно сильна людина, яка не може здатися. Артистка багато чого пережила. Для неї дійсно важливо бути лідером в усіх справах, які вона розпочинає. Жінка все життя намагалась принести користь своєю творчістю. Адже саме у творчості Кароль є така, яка в житті, сама з собою, зі своїми думками, ідеями, емоціями, страхами та проблемами.

Тіна Кароль показала свій будинок
Тіна Кароль показала свій будинок

Адже після того, як з життя пішов її чоловік Євген Огір, Кароль звалила всі життєві задачі на свої плечі і навіть не хотіла приймати від когось допомогу. А всі свої емоції та сльози вона ховає при собі. Якось Тіна казала, що вона навіть не може подзвонити комусь, якщо їй погано. Вона сама з собою все вирішує.

Євген був для жінки цілим світом, який залишив після себе лише чудового сина Веніаміна та заміський будинок. Кароль багато часу проводити у будинку, адже він нагадує їй про чоловіка й просто дозволяє гарно провести час з собою наодинці та відпочити. Варто нагадати, що саме з Євгеном вони почали будівництво будинку, а ось закінчувати будівництво співачці довелося вже одній.

Будинок суперзірки розташований у селищі Зазим’я у Броварському районі. Примітно, що навпроти будинку Тіни збудовано новий ЖК, з будинків якого можна легко зазирнути у двір знаменитості. Щоправда, сама територія огороджена високим парканом

Територія Кароль теж велика. На подвір’ї є місце для відпочинку, басейн, невелике футбольне поле. Крім того, Тіна самостійно займається городом, а також хвалиться гарним садом та розарієм.

Будинок Кароль
Будинок Кароль

У середині будинку Тіни доволі мінімалістичний інтер’єр, а також деякі предмети меблів. Наприклад, на третьому поверсі у співачки розташований великий білий рояль.Тож, після ремонту будинок виглядає неймовірно, і головне, він доглянутий.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?