Даша Євтух вийшла заміж за імпозантного депутата: як виглядає чоловік мрії екс-учасниці “МастерШеф”

Знаменита українська блогерка Даша Євтух опублікувала свіжі фотографії зі свого весілля в Полтаві та показала чоловіка, який полонив її серце.

Даша Євтух — одна з найнезвичайніших блогерок не тільки в Україні, але й на всьому пострадянському просторі. Зазвичай популярність швидко набирають ті дівчата, які показують лакшері життя, поїздки на яхтах, розкішні покупки, тощо.

Даша перш за все заробила свою популярність неймовірною харизмою, безпосередністю та щирістю, адже красуня завжди показувала все як є, розповідала про своє життя та історії, які допомагали їй побудувати міцний зв’язок з аудиторією.

Даша Євтух вийшла заміж за імпозантного депутата

Євтух виходить заміж
Даша Євтух вийшла заміж за імпозантного депутата

Але не обходилося і без хейтерів. Так, наприклад, Даша була дуже розлюченою на своїх підписників, які критикували її за манікюр, адже вона нібито з села. Дівчина не могла стримати свого нерозуміння ситуації, яка склалася та активно пояснювала публіці, чому подібні речі просто недопустимі в суспільстві.

Звісно, така наречена як Даша довго не могла залишатися самотньою. Нещодавно стало відомо, що красуня вийшла заміж. Її чоловіком став полтавський бізнесмен та депутат. Перші знімки з’явилися одразу ж після торжества. Свято влаштували на природі в оточенні квітів та зелені. Зірковою гостею стала Ольга Цибульська.

До речі, за свого коханого Олександра вона вийшла заміж завдяки своїм нестандартним розпаковкам. Тобто все ж таки ключову роль у її історії кохання зіграла популярність.

Нагадуємо, що українці прошу познайомилися з Дарʼєю, коли та з’явилася на кулінарному проекті МастерШеф. Її не можна було назвати найталановитішим учасником, але точно найоригінальніших. Євтух одразу змогла виділитися та посісти особливе місце у серця глядачів. І хоча її страви не завжди були сильними, ставалися помилки, але все це було ніщо у порівнянні з тим, як сильно вона полюбилася аудиторії. А тому її виліт став дуже неприємною новиною для фанатів. Пізніше Даша неодноразово з’являлася на телебаченні, адже залишалася популярною і змогла втримати славу на певному рівні.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.