Перетнула 40-річний рубіж у найтрендовіших джинсах кльош: Катерина Осадча показала, як треба виглядати у сорок

Відома українська телеведуча Катя Осадча відсвяткувала свій 40-й день народження та показала, який образ обрала для цієї дати. Детальніше в статті.

Коли Катя Осадча почала будувати свою телевізійну кар’єру, вона одразу поставила на стиль. Аудиторію вона вирішила брати епатажними образами, а також розкішними сукнями. Досвід з Оксаною Марченко підказував, що це вірний напрям. І дійсно, телеведучу одразу ж запам’ятали, як вишукану та дуже незвичайну даму, що багато експериментує та готова робити відкриття у світі моди.

Катя Осадча показала, як треба виглядати у 40 років

Перше кохання Катерини Осадчої
Катя Осадча показала, як треба виглядати у 40 років

Певну роль у цьому зіграло минуле Катерини. Так, у молодості Осадча працювала моделлю, має розкішне портфоліо і може похизуватися тонкою фігурою та високим зростом.

І найбільш болісна тема для більшості жінок — це зайва вага під час материнства, героїні нашої статті незнайома. Катя Осадча народила трьох хлопчиків, але досі залишається стрункою та легкою.

Неабияк бере своє і вік. Так, 12 вересня телеведуча відсвяткувала свій 40-й день народження. З приводу особливої дати зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала, якою вона увійшла у 5-й десяток. Звісно, про такі параметри велика кількість жінок може лише мріяти.

“Це той самий дивний перехід в новий етап, якого я геть не відчуваю і всіх тих криз, жалю за роками і т. д. Просто в нас так багато навколо проблем, що мої роки це точно найменша проблема, тут би просто знати, що саме буде завтра і що наступить завтра. Я точно знаю, що вік не в паспорті, а всередині, а мені всередині суттєво менше років”

Варто відмітити, що Юрій Горбунов найпершим привітав свою кохану дружину, і як завжди зізнався їй у коханні та найсвітліших почуттях, які має до благовірної.

Зараз телеведуча знаходиться у Києві, так як більша частина епізодів програми “Голосу країни”, який цьогоріч я знімався у Польщі, вже пішли у виробництво. Втім, телеведуча, імовірніше за все, ще повернеться для завершення роботи над проєктом.

Схожі статті

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.

Ведуча ТСН Наталія Островська не змогла приховати свою неприємність: “Випало майже все волосся”

Відома українська телеведуча Наталія Островська вийшла на зв'язок та розповіла про неприємну ситуацію, яка з нею сталася вночі. Що ж відбувається?