Екс-суддя “МастерШеф” Тетяна Літвінова вперше показала свою маму: ошатна літня жінка з пшеничним волоссям

Відома українська кулінарка Тетяна Літвінова сколихнула мережу, показавши свою матір. Як виглядає жінка, що дала життя майбутній зірці вітчизняного телебачення?

Кулінарна блогерка Тетяна Літвінова, яка була суддею “МайстерШефа” з третього по восьмий сезон шоу, майже не ділиться подробицями особистого життя з підписниками. Зірка пережила два розлучення, але деталі цих стосунків стало відомі публіці здебільшого після завершення історії. Ба більше, особистість свого пергого чоловіка Тетяна не розкриває. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нещодавно 48-річна знаменитість хіба що розсекретила, чи вільне зараз її серце.

За словами зірки, вона поки що не має чоловіка і навіть ні в кого не закохана, але вірить, що її майбутній коханий на даний момент захищає Україну, а вони познайомляться після перемоги. Хто зна, можливо блогерка дійсно знає, що на неї чекає.

Тетяна Літвінова вперше показала свою маму

Тетяна Літвінова вперше показала свою маму

Натомість не так давно вона змогла потішити свою публіку знайомством з її матір’ю. Блогерка вперше показала, як виглядає людина, яка подарувала її життя.

Вона виявилася дуже охайною, з добрим поглядом та білосніжною шкірою. На очах у матері Тетяни окуляри, але косметикою вона, судячи з усього, не користується. Та й взагалі складається враження, що жінка віддає перевагу натуральності, адже пофарбувала своє волосся у легкий пшеничний відтінок.

Як відомо, Тетяна народилася в Одесі. Саме туди нещодавно поїхала зірка, і саме звідти поділилася ексклюзивними кадрами. Блогерці вдалося навіть відпочити на морі, хоча більшість місцевих віддає перевагу прогулянкам у більш безпечних місцях. Судячи з усього, туга за морем була настільки великою, що героїня нашої статті просто не встояла.

Тетяна Літвінова вперше показала свою маму

Нагадуємо, що 7 років тому в українському шоу-бізнесі поповзли чутки про те, що Тетяна Літвінова стала матір’ю вдруге. Втім, зірка неодноразово спростувала дану новину, а пізніше дійсно стало відомо, що у ці плітки хоча і повірили більшість фанатів, вони не відповідали істині.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.