Поцупили маму Вєрки Сердючки прямо зі сцени під час концерту: Інна Білоконь поставила в ступор всіх секʼюріті

Відома українська акторка, яка прославилася роллю мами Вєрки Сердючки, Інна Білоконь утнула на концерті в Штатах неймовірне. Що зробила зірка?

Ні для кого не є відкриттям, що Вєрка Сердючка та її мама Інна Адольфівна — народні улюбленці. Їх з нетерпінням чекають у будь-яких куточках світу, що вже казати про концерти в Україні, які збирають повні глядацькі зали.

Вєрка Сердючка досягла бажаного та разом з мамою вирушила на море
Інна Білоконь зникла у глядацькому залі під час концерту Вєрки Сердючки

Фанати Євробачення досі з теплотою згадують веселу українську провідницю, а у Польщі є справжній двійник Вєрки Сердючки, який виконує доволі схожі хіти.

Інна Білоконь зникла у глядацькому залі під час концерту Вєрки Сердючки

Шматочок слави, звісно, дістається і виконавиці ролі мами Вєрки Сердючки Інні Білоконь. Хоча з її реальною особистістю знайомо не так багато слухачів, все ж таки публіка не приховує своєї прихильності до неї.

Наприклад, нещодавно колектив завітав з концертом до міст Сполучених Штатів Америки. Під час виступу Інна Адольфівна спустилася до глядацького залу, обступила секʼюріті та перелізла через парканчик до фанатів, які були неймовірно раді можливості обійняти акторку та побачити її поближче.

Інна Білоконь зникла у глядацькому залі під час концерту Вєрки Сердючки

В якийсь момент вона повністю перебралася до глядачів і просто зникла в натовпі. Охоронці, які увесь цей час слідкували за безпекою зірки, спочатку розгубилися, а потім почали бігати навколо, намагаючись дістати Інну Білоконь назад. Чим закінчилася історія достеменно невідомо, але якби виникли якісь проблеми, немає сумнівів, що Андрій Данилко би про це повідомив.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Вєрка Сердючка анонсувала великий гастрольний тур країнами світу. Він розпочався з країн Прибалтики, де зібрав справжні аншлаги, продовжився в Європі, Балканах, країнах Ближнього Сходу, тощо.

Не обійшлося і без сумних новин. Навесні 2023-го Андрій Данилко був вимушений призупинити свої виступи через стан здоров’я. Співак міг втратити голос, а тому переніс свої концерти на інші дати. Пізніше колектив не зміг виїхати до Сполучених Штатів через проблеми з документами у деяких членів команди. Зараз всі негаразди залишилися позаду, і Андрій Данилко продовжує свою особисту боротьбу за Україну.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.