Ірина Білик та Дмитро Коляденко заявили про свої почуття на всю Україну: цілували одне одного без зупинки

Знаменита українська співачка Ірина Білик показала, як цілується зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденком. Що між зірками відбувається насправді?

Стосунки Ірини Білик та Дмитра Коляденко, які були розірвані 20 років тому не були тривалими, але післясмак залишився надовго. Обидва активно давали інтерв’ю та розповідали про те, чому їхній союз тріснув по швах. Ба більше, телеведучий не добирав виразів і часто відверто пліткував про свою колишню дружину.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко заявили про свої почуття на всю Україну

Можна сказати, що пройшла ціла ера перш, ніж їм вдалося знайти спільну мову та помиритися. Спочатку співачка та шоумен тримали дистанцію та були товаришами, потім подружилися, і ось шанувальники вже активно пліткують про їхній роман. І варто відмітити, що ці чутки доволі обґрунтовані.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко заявили про свої почуття на всю Україну

Дмитро Коляденко зізнався, чому вони так і не одружилися з Білик
Ірина Білик та Дмитро Коляденко заявили про свої почуття на всю Україну

А все тому, що зірки все більше і більше часу проводять разом і стали вже нерозлучними. Ірина регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільні кадри, а також називає Дмитра своїм чоловіком. Наприклад, нещодавно вона опублікувала відео, на якому показала, як вони декілька разів поцілувалися. Саме так Ірина Білик зустріла Коляденка при вході.

Нагадуємо, що раніше Дмитро Коляденко у програмі “Ранок з зіркою” розповів, що був першим, кому артистка повідомила про те, що збирається розлучитися з Ахмадовим.

За словами Коляденка, він підтримує з колишніми коханими дружні стосунки. Телеведучому також вдається добре спілкуватися з Оленою Коляденко. Натомість Ірині Білик він пропонував вийти заміж за нього знову. Чоловік дарував їй подарунки та обручки. Артистка їх приймала, але не відповідала на пропозицію, після чого Коляденко, за його словами, відмовився від Ірини.

Користувачі мережі підозрюють, що артистка могла все ж таки змінити свою думку і дати шанс колишньому чоловіку. Втім, навіть якщо між ними немає кохання, їхній зв’язок помітний неозброєним оком. І цей зв’язок лише міцнішає.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.