“Чекає ботокс”: дружина Павліка розповіла, що зробить з собою після ринопластики і корекції підборіддя

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про те, що збирається змінювати у своєму обличчі після ринопластики.

Популярність вносить у життя свої корективи. Після того, як Катерина Репяхова вийшла заміж за Віктора Павліка вона взялася активно розвивати власний блог, після чого зіштовхнулася з реаліями слави.

Якщо одні користувачі поставилися до неї дуже позитивно, то інші не приховували бажання розкритикувати. Звісно, у ціль одразу ж потрапила зовнішність дівчини, як це часто буває в суспільстві. Зокрема, її активно критикували за форму носа.

Катя Репяхова розповіла, що планує зробити з обличчям після ринопластики

Віктор Павлік розповів про стосунки з Репяховою
Катя Репяхова розповіла, що планує зробити з обличчям після ринопластики

Катерина тривалий час була впевнена, що не буде робити пластику, адже була задоволена своєю зовнішністю. Втім, її рідна сестра, яка має такий самий ніс, наважилася на операцію та продемонструвала приголомшливий результат. Побачивши, як виглядає її родичка, Катерина і сама захотіла змінитися.

Зірка відвідала хірурга та зробила операцію на початку 2023-го. Тоді ж їй провели корекцію підборіддя. Окрім цього блогерці поставили і елайнери на зуби. Але Катерина не збирається зупинятися.

Катя Репяхова розповіла, що планує зробити з обличчям після ринопластики. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Нещодавно дівчина повідомила, що відчуває необхідність звернутися до косметолога за ботулотоксином. Мовляв, зморшки вже видніються і необхідно запобігти появі нових. Примітно, що Катерина також може наважитися і на колагенові нитки, адже саме вони дозволяють позбавитися старих заломів.

До речі, сам Віктор Франкович був проти втручання у зовнішність своєї коханої дружини і реагував доволі бурхливо. Втім, після ринопластики стосунки пари не погіршилися, а Віктор Франкович високо оцінив роботу хірурга.

До того ж Катерина не приховує, що готова лягти під скальпель ще неодноразово. Наприклад, її сильно турбує стан молочних залоз після натурального годування. Репяхова планує звернутися до хірурга після других пологів, коли дане питання для неї назавжди буде закрите.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.