Світлана Лобода в минулому: Тілль Ліндеманн з Rammstein забув співачку і переключився на молоду акторку

Тривалий час Світлану Лободу підозрювали у романі з легендарним Тіллем Ліндеманном і з часом плітки про їхній зв'язок не вщухли, а лише посилилися.

Вже багато років в мережі ходять чутки не просто про роман Світлани Лободи та німецького рок-музиканта Тілля Ліндеманна, музиканту приписують батьківство над молодшою дочкою зірки Тільдою. Тривалий час артистка спростовувала ці плітки, але не так давно видала себе з головою через маленьку деталь.

Світлана Лобода з обома доньками – Тільдою і Євою
Тілль Ліндеманн з Rammstein переключився на молоду акторку

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Лобода опублікувала ролик, у якому розпитує свою старшу доньку Єву про свій новий трек. І в цьому відео не було б нічого особливого, якби не один нюанс — на шиї дівчинки шанувальники Тілля Ліндеманна помітили його знаменитий кулон.

Справа в тому, що дану прикрасу музикант майже ніколи не знімав і світився з нею перед камерами роками. І якимось чином вона з’явилася у дітей Світлани. При цьому артистка вже давно розповіла про те, що її чоловік з України, і він точно не німецький музикант.

Тілль Ліндеманн з Rammstein переключився на молоду акторку

Тілль Ліндеманн з Rammstein переключився на молоду акторку

Втім, музикант не стоїть на місці, активно розвивається, створює нові композиції та кліпи. І от нещодавно навколо нього розгорівся скандал через російську акторку.

Днями в мережі з’явився новий епатажний кліп на пісню “Zunge”, знятий російською актрисою Ганною Цукановою-Котт. У кадрі німецький музикант пристрасно цілує Аглаю Тарасову. Шанувальники гурту Rammstein легко згадали, що кілька років тому ця артистка вже з’являлася у відеороликах колективу.
У кліпі на композицію “Ich hasse Kinder” вона зіграла дружину персонажа Ліндемана. Тоді за сюжетом між ними також не обійшлося без поцілунків. І приблизно водночас джерела почали стверджувати, що німець розлучився з Лободою.

Світлана Лобода прокоментувала скандал щодо її роману з Тіллем Ліндеманном
Тілль Ліндеманн з Rammstein переключився на молоду акторку

Очевидно, співак не встояв перед Тарасовою. Адже глядачі не особливо шанують актрису, вважаючи її однією з найбездарніших кінозірок нового покоління. Що вже казати про українців, які були вражені тим, що Тілль, підтримуючи Україну, не побоявся співпрацювати з росіянкою.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.