Очі червоні, перепади у вазі та хвороба, яка не дає спокою: як Камалія виглядає після розлучення

Знаменита українська співачка Камалія не так давно повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Як тільки переносить зміни?

Здавалося, щасливішої пари в українському шоу-бізнесі, ніж Камалія та Мохаммад Захур не існує. Втім, навесні 2023-го зіркове подружжя вразило зізнанням — на носі розлучення. Точна причина розставання досі невідома, але артистка розповідала про її конфлікт з дочкою чоловіка, а також відсутністю підтримки від нього у цьому питанні. Мовляв, було дуже боляче, коли Мохаммад зайняв позицію падчерки.

Як Камалія виглядає після розлучення

Як Камалія виглядає після розлучення

У житті артистки наступили серйозні зміни. Її дочки залишилися жити з батьком Великобританії, тому з дівчатами вона бачиться неймовірно рідко. Це серйозно підкосило співачку.

Окрім того, підписники почали помічати, що зірка часто з’являється на людях набряками, після чого Камалії довелося дізнатися, що вона стероїдний тиреодит. Синдром Хашимото дає перепади у вазі, а також інші неприємні симптоми, які мала можливість спостерігати публіка.

Як Камалія виглядає після розлучення

Не дивлячись на проблеми в особистому житті та здоров’я, зірка продовжує виступати та підтримувати свою батьківщину. Так, артистка подорожує світом з концертами, представляє Україну та готова боротися за кожну копійку, яку може дати на благодійність. Колишній чоловік її усьому підтримує, коли необхідно супроводжує і поводиться так, що складається враження, ніби вони і не збираються розлучатися.

Власне, така теорія в мережі ходить. Мовляв, пара вирішила привернути до себе увагу та зробити піар на розлученні. Коли зірку питали в останній раз, чи дійсно вона розлучається зі своїм чоловіком, Камалія не змогла відповісти.

Артистка помітно схудла, має абсолютно інший погляд і говорить про те, що готова піти на передову, як її сестра.

Нагадуємо, що у шлюбі подружжя прожило 20 років. Весілля було проведено таємно у Пакистані, а через 10 років спільного життя в сім’ї народилися дівчата. Поповнення було найбільшою проблемою в родині, адже тривалий час артистка не могла виносити дітей. Зараз вона є щасливою та гордою матір’ю.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.