Абсолютно одна: невістка Оксани Марченко Катерина зняла обручку та показала, як їй живеться тепер

Невістка знаменитої української телеведучої Оксани Марченко Катерина здивувала мережу новим знімком. Що змінилося у дружині пасинка Медведчука?

Після тривалих романтичних стосунків старший син знаменитої української телеведучої Оксани Марченко Богдан взяв у дружини красуню Катерину. Весілля зіграли 2020 року. Святкували його з розмахом та не скупилися на усілякі забаганки. Наприклад, для гостей запалював Олег Винник.

Пізніше стало відомо, де мешкає молода пара та чим займається. А от вагітність невістці Медведчука вдалося приховати. Для фанатів Оксани Марченко стало справжнім сюрпризом, що на світ з’явився її онук. Хлопчика, до речі, назвали Віктором, що серйозно підкреслює ставлення Богдана до свого вітчима.

Невістка Оксани Марченко Катерина зняла обручку

Невістка Оксани Марченко Катерина зняла обручку

Катерина продовжила жити доволі відкрито та активно вела особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. На всіх фотографіях, які вона викладала, можна було помітити розкішну обручку з великим діамантом. Її вона не знімала майже ніколи. І от нещодавно опублікувала нове фото, на якому постала з пустим безіменним пальцем. У кадрі дівчина абсолютно одна на сірому тлі.

Невістка Оксани Марченко Катерина зняла обручку

Примітно, що після початку повномасштабної війни в Україні про сім’ю не було жодних новин, окрім як інформації про те, що Богдан Марченко не втік за кордон і залишився на території України, і хіба що посилив охорону навколо свого маєтку. Чи евакуювалася Катерина разом з маленьким сином залишилося загадкою. Однак знову ж таки дівчина бачилася зі своєю рідною сестрою, яка мешкає на Кіпрі.

В описі акаунту вказано, що Катерина є щасливою матір’ю та дружиною. Тож поки що рано робити висновки про те, що відбувається у зірковій родині.

Нагадуємо, що Богдан Марченко народився у шлюбі телеведучої з бізнесменом Юрієм Коржем. Втім, ці стосунки тривали недовго і згодом розвалилися. За інформацією, яку надавала Оксана, її син не спілкувався з рідним батьком. Про те, як складаються взаємини з вітчимом вона не розповідала. Відомо, що Богдан займається бізнесом, має немаленькі статки і уникає спілкування з журналістами.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?