Тіна Кароль показала 14-річного сина від Євгена Огіра, якого забрала в Британію: нереально схожий на батька

Знаменита українська співачка Тіна Кароль усе своє життя присвятила двом справам: творчості і материнству. І часто її творчість ставала плодом кохання, так само як і її син.

Чужі діти ростуть швидко, — дуже популярне висловлювання в Україні. І воно відповідає дійсності. Не встигли фанати звикнути до думки, що поп-діва стала матір’ю одиначкою, як її син почав перетворюватися на дорослого та впевненого в собі чоловіка. Зараз її єдиному спадкоємцю Веніаміну вже 14. Він має великий зріст, прекрасні перспективи та внутрішній стержень. Про останнє, до речі, стало відомо не так давно.

Тіна Кароль показала 14-річного сина від Євгена Огіра

Тіна Кароль показала 14-річного сина від Євгена Огіра

Тіна Кароль довго не могла прийти до тями після смерті свого чоловіка, і відверто зізнавалася, що не хотіла жити. Єдина людина, яка тримала її на землі – це її син. Переживши справжнє пекло наяву, поп-діва прийняла для себе рішення, що навчить свого сина сприймати та відчувати біль інакше. Особливо у тому, що стосується смерті.

І нещодавно вона опублікувала текст листа, який склав Веніамін до свого вчителя, нещодавно втратившого матір. У ньому студент елітної британської гімназії та син найзнаменитішої співачки в Україні закликає викладача відсвяткувати життя близької людини, яка не так давно пішла, адже усі ці роки вона була поруч і залишила після себе великий слід. Лист вийшов настільки світлим та теплим, що користувачі не могли повірити своїм очам.

Але Веніаміну вдалося вразити мережу не тільки своїм внутрішнім наповненням. Так, влітку Тіна Кароль опублікувала кадри з фотосесії, на яких постала з сином у таких самих позах, як колись вона фотографувалася з чоловіком. Звісно, у цей момент схожість Веніаміна з батьком була просто фантастичною. Хоча від матері він також успадкував багато рис.

Тіна Кароль показала 14-річного сина від Євгена Огіра

До речі, у Великобританії Веніамін є членом ансамблю з українських народних танців. До війни хлопчик постійно бував на батьківщині, але також регулярно подорожував з матір’ю світом. Після повномасштабного вторгнення він намагався внести свої зусилля у майбутню перемогу, але обмежився допомогою переселенцям та моральною підтримкою.

Схожі статті

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.