Співачка Гайтана показала рідкісне фото з коханим: де перебуває подружжя та чим вони займаються за кордоном

Подружжя не приховують, що після початку повномасштабного вторгнення виїхали з України. Проте де зараз перебуває пара невідомо. Гайтана рідко ділиться подробицями особистого життя.

Українська зірка 2000-х виклала в Instagram знімки з родиною. Гайтана запостила в сторіс декілька світлин.

На одній з фото виконавиця в обіймах свого чоловіка Олександра, що за сумісництвом є музичним продюсером Гайтани. На другому фото коханий зірки мило обіймає їхню донечку. Сапфір-Ніколь зараз 6 років та вона просто неймовірно схожа на маму.

Співачка Гайтана показала рідкісне фото з чоловіком
Співачка Гайтана показала рідкісне фото з чоловіком

Олександр, у своєму Instagram виклав пост з фотографією зі студії звукозапису “Powerplay studios”, що знаходиться у Швейцарії. Тож можна зробити висновок, що родина зупинилася у Швейцарії, працює та проживає там.

Нещодавно, Гайтана викладала фото з донькою, яке коротко підписала “Щастя є”. Дівчата стоять на фоні лазурної водойми та сяють посмішками.

Співачка Гайтана показала рідкісне фото з чоловіком
Співачка Гайтана показала рідкісне фото з чоловіком

Також жінка поділилася фото зі своїм новим хобі. На знімку Гайтана захоплено займається створенням картини. Виконавиця сяє природною красою, без грама макіяжу, що відразу відмітили підписники.

“Рада бачити”, “Сумували за тобою”, “Як завжди на висоті”, “Красуня” – коментували фото шанувальники.

Нагадаємо, Гайтана вийшла заміж у 2016 році. Пара майже рік не афішувала свій шлюб. Співачка тримає своє особисте життя в таємниці та не любить афішувати відносини. Втім, чоловік виконавиці зізнався, що познайомилася пара задовго до укладення шлюбу. Тоді Гайтана та Олександр не звернули увагу один на одного. А через багато років продюсер допоміг жінці записати пісню, після чого у пари закрутилися романтичні стосунки.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.