Сяє поруч зі своїм коханим: 76-річна Софія Ротару показалася з молодим обранцем та вразила мережу

Легенда української естради Софія Ротару зачарувала мережу кадрами, на яких постала у ролі коханої жінки та нареченої. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Софія Михайлівна так і не порушила свого мовчання. Зірка вийшла на зв’язок лише раз, повідомивши про те, що знаходиться в рідному селі та збирає гроші для свого благодійного фонду, який допомагає українським військовим. Тоді і стало зрозуміло, що насправді Софія Михайлівна підтримує Україну і має суто проукраїнську позицію.

Концертів Софія Михайлівна давно не дає, як і інтерв’ю, але знаменний для себе день не змогла змовчати. Багато років тому, 22 вересня, артистка вийшла заміж за свого коханого Анатолія Євдокименка. Чоловіка співачки не стало у 2002 році, але знаменита вдова досі згадує про нього з теплом і любовʼю.

Софія Ротару показалася з молодим обранцем

Софія Ротару показалася з молодим обранцем

На особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явився архівний знімок знаменного дня. На ньому молода, струнка і сяюча Софія Михайлівна піднімає келих, стоячи поряд із коханим чоловіком – статним красенем із розкішним профілем. Дивлячись на цей знімок, фанатам залишилося лише поспівчувати артистці, яка досі журиться про свою тяжку втрату.

“Він був для мене всім – чоловіком, радником, другом, однодумцем. З ним я була, як за кам’яною стіною. Жінка тільки тоді щаслива, коли поряд вірний і люблячий чоловік”, – говорила знаменитість в одному зі своїх інтерв’ю.

До речі, днями в мережі з’являлося ще одне фото з весільної церемонії артистки. Зазначимо, що після смерті Євдокименка Ротару, незважаючи на розкішну зовнішність, так і лишилася одна. Вона допомагала синові Руслану та з радістю спостерігала, як ростуть онуки Анатолій та Софія, названі на честь бабусі та дідуся.

Софія Ротару розповіла історію свого єдиного кохання
Софія Ротару показалася з молодим обранцем

Співачці приписували романи з молодими музикантами, але усе це залишилося лише плітками та чутками, які не мали жодного зв’язку з реальністю.

Софія Михайлівна регулярно відвідує могилу свого чоловіка, нагадує про ньому світу і не приховує, що почувається самотньою без нього.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?