Як змінився соліст гурту “Авіатор”? Якби наштовхнулися на нього на вулиці нізащо б не впізнали (ФОТО)

Колись учасники музичного гурту "Авіатор" були мрією багатьох українських дівчат, але час минає і герої залишаються в минулому. Як же зараз виглядає їхній соліст?

20 років тому в українському шоу-бізнесі з’явився бойз-бенд “Авіатор”, який складався з трьох хлопців, що підкоряли дівочі серця своїми романтичними хітами – “Повертайся”, “Подарунок”, “Манія” тощо. За час існування колектив покинув один із учасників, музиканти перестали співпрацювати з продюсером Юрієм Нікітіним та почали виступати під назвою AVIATOR.

Так, можливо, зараз пісні колективу не так і часто можна почути по радіо та телевізору, але музиканти записують новий матеріал і не нехтують концертами.

Як змінився соліст гурту Авіатор Ігор Воєвуцький

Як змінився соліст гурту Авіатор Ігор Воєвуцький

Ігор Воєвуцький понад 13 років був один з трьох фронтменів гурту “Авіатор”, проте у 2018 виконавець різко пішов у вільне плавання. Пояснень через, що шляхи кращих друзів Дмитра Тодорюка, Андрія Сторожа розійшлись з Ігорем не було. Вперше Воєвуцький про все розповів Інформатору-Україна.

Багато років чоловік виконував роль менеджера, а тому відчував необхідність щось змінювати у репертуарі та в самому гурті. Ба більше, в якийсь момент Ігор навіть запропонував хлопцям взяти у команду дівчину. Втім, все завершилося на тому, що Воєвуцький сам покинув колектив.

Як змінився соліст гурту Авіатор Ігор Воєвуцький

“Мені здавалося, що можна було зробити краще, ніж вийшло, – зізнався в новому інтервʼю Ігор. – Але хлопці сприйняли це як образу, як я їх залишив. Все пустилося за течією. Тому воно відбулося незрозуміло”

Хлопці роками раніше поділилися такими самими враженнями. Ніхто з музикантів взагалі не зрозумів, що відбувається, їм пояснили пізніше… Ігор сказав про звільнення в машині дорогою з концерту. Як з’ясувалося – останнього спільного. Музиканти розлучилися спокійно, без образ, як дорослі хлопці. До того вони куми, тож вистачило мудрості розійтися мирно.

Примітно, що зовнішнє соліст дуже змінився. Здебільшого глядачі пам’ятають його як блондина з дуже мʼякими рисами обличчя та образом популярного хлопця. Дійсно, типаж Ігора у двохтисячні був улюбленим серед жінок. Втім, зараз його образ суттєво змінився – він став набагато брутальнішим.

Двадцятирічна трансформація також дала свої плоди, тому зовсім не дивно, якщо колишні фанатки вокаліста просто не впізнають його на вулиці, навіть якщо наштовхнуться на музиканта.

Схожі статті