17-річна Злата Мітчелл натякнула, що отримала пропозицію руки та серця: мама Фреймут погуляє на весіллі?

Дочка відомої української телеведучої Ольга Фреймут а Злата Мітчел опублікувала інтригуюче фото, під яким натякнула на пропозицію руки і серця.

Злата Мітчелл — старша дочка Ольги Фреймут, яка народилася від стосунків з британцем Нілом, за якого телеведуча свого часу збиралася заміж. Стосунки не склалися і дівчинка усе своє життя провела в Україні, хоча має громадянство Великобританії.

Обов’язки батька дівчинки на себе взяв вітчим Володимир Локотко, з яким Фреймут побралася роками пізніше. 2021-го стало відомо, що Злата рушила на навчання у Сполучені Штати Америки та отримує вищу освіту там по сей день. З того моменту її життя круто змінилося.

Злата Мітчелл натякнула, що отримала пропозицію руки та серця

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Злата Мітчелл натякнула, що отримала пропозицію руки та серця

Будучи під крилом матері, Злата дотримувалася певних вимог та етикету, однак після сепарації почала все більше епатувати публіку. Так, на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна знайти безліч коментарів, в яких користувачі відкрито говорять про те, що її декольте занадто глибокі, макіяж занадто яскравий, спідниці занадто короткі.

Втім, її відкритість та бажання кидати виклики світу привертають увагу і також стають причиною популярності дівчини, яка все активніше розвиває свій блог. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила нову фотографію, на якій натякнула на отриману пропозицію руки і серця. У кадрі дівчина постає з букетом в руках, а у коментарях відкрито говорить про партнера на все життя і отриману обручку.

Злата Мітчелл натякнула, що отримала пропозицію руки та серця
Злата Мітчелл натякнула, що отримала пропозицію руки та серця

Тим не менш, офіційних заяв стосовно нового статусу Злати від зіркової родини не надходило. Немає сумнівів, що Ольга Фреймут обов’язково б приєдналася до даного повідомлення і публічно привітала доньку.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Фреймут разом з чоловіком та двома маленькими дітьми евакуювалася за кордон та осіла у Великобританії, де на даний момент працює журналістом та освітлює військові дії. Також телеведуча активно займається видавничою справою і дає уроки з етикету онлайн або очно.

У зв’язку з викладацькою діяльністю Фреймут не так давно потрапила у гучний скандал, коли намагалася навчити українців поведінці під час війни, що здалося співвітчизникам Ольги дещо цинічним, так як вона вторгнення не надто спостерігала.

Схожі статті

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.