51-річний Ектор Хіменес-Браво показав своє щастя не від Ольги Мартиновської: “Забрав дитину”

Ектор Хіменес-Браво зачарував мережу кадрами, на яких показав, який проводить час разом зі своєю пухнастою улюбленицею. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відомому українському шеф-кухарю колумбійського походження Ектору Хіменесу-Браво вже 51 рік. Кулінар неодноразово намагався створити свою власну сім’ю, однак публічність та завантажений графік дали свої результати: йому не вдалося заглибитися у сімейні справи настільки, щоб владнати їх та досягнути гармонії у даній сфері.

Ектор Звменес-Браво змвнює номери на авто
Ектор Хіменес-Браво показав свою улюбленицю, яка для нього як дитина

Стосунки з нареченою Керолайн не склалися через її небажання переїжджати до України, наступна обраниця не змогла витримати увагу публіки. Зараз знаменитість знову плекає надію на рахунок свого роману з молодою українкою, але зараз дівчина знаходиться в Польщі, тож є висока імовірність того, що повномасштабна війна також внесе свої корективи в особисте життя Ектора.

Ектор Хіменес-Браво показав свою улюбленицю, яка для нього як дитина

Що точно залишається незмінним — це його стосунки з улюбленими собаками. Зокрема мова йде про пухнасту красуню Лупіту, заради якої Хіменес-Браво готовий на все. Нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри зі своєю собакою. У відео він називає улюбленицю своєю “дитиною”. Втім, для людей, що мають тісний зв’язок зі своїми питомцями – це звична справа.

Ектор Хіменес-Браво показав свою улюбленицю, яка для нього як дитина

Варто відзначити, що друга собака Чоко на даний момент знаходиться у Польщі разом з коханою дівчиною Ектора. Чому так склалося достеменно не відомо, але зірка начебто не сильно засмучується через розлуку з песиком.

Нагадуємо, що станом на 24 лютого 2022-го Ектор знаходився у Колумбії в гостях у своєї матері. Зірку неодноразово намагалися звинуватити у втечі, втім він пояснював, що планував приїхати на свою батьківщину, де не бував багато років, а тому ці звинувачення не мали жодного підґрунтя. Вже через декілька тижнів він опинився в Польщі, а пізніше і в Україні. У цьому питанні Ектор переплюнув багатьох українців-біженців, які маючи зіркову кар’єру, досі не повернулися на свою батьківщину. Ектор також організовував благодійні ініціативи та годував біженців та військових.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.