Фото хворої Анастасії Заворотнюк з США змусило всіх ахнути: фанати не були готові побачити зірку такою

Анастасія Заворотнюк ховається від публіки вже багато років. Як подейкують, вона хворіє на рак, через що зазнала серйозних змін у зовнішності.

Останніми роками Анастасія Заворотнюк активно ховається від уваги публіки. Артистка бореться з онкологією, а її близькі ніколи не розголошують жодної інформації про її здоров’я. При цьому в мережі зрідка все ж таки з’являються знімки улюблениці мільйонів.

Так, колишня партнерка дружина Заворотнюк Петра Чернишова Наомі Ланг у своїх соціальних мережах поділилася серією архівних кадрів із фігуристом. Більшість їх було зроблено роки тому, коли спортсмен подорожував і жив у США. І на одному з них він зображений з Анастасією Заворотнюком у період, коли їхні стосунки тільки почалися.

Фото Анастасії Заворотнюк з США вразило фанатів

Стало відомо, що в сім'ї Анастасії Заворотнюк є таємна дитина
Фото Анастасії Заворотнюк з США вразило фанатів

У кадрі зірка “Моєї прекрасної няньки” виглядає щасливою та закоханою. Вона ніжно обіймає Чернишова і навіть не намагається приховати своїх почуттів. І лише за кілька років вони вирішать стати батьками, після чого артистка і дізнається про страшний діагноз, який повністю переверне їхнє життя.

Фото Анастасії Заворотнюк з США вразило фанатів

Нагадуємо, що офіційної інформації на рахунок стану Анастасії Заворотнюк не існує. Сім’я не розповідає взагалі нічого про те, що стосується акторки. Щодо онкології інформацію до мережі злили наближені до сім’ї люди.

Подейкують, що у артистки такий самий діагноз, як у Жанни Фріске. До Анастасії не допускають навіть близьких друзів. Пов’язано це, імовірніше за все, з кардинальними змінами у зовнішності. Жанна Фріске також ховалася від публіки та не хотіла, щоб її побачили у подібному стані. Втім, знімки все 1 потрапило до мережі і суспільство в котрий раз переконалося, що далеко не всі мають емпатію та здатні проявляти такт.

2 роки тому в інтернет потрапив кадр з дорожньої камери, на якому Чернишов разом з Анастасією їде в автомобілі. Завдяки цьому знімку стало зрозуміло, що Заворотнюк сильно набрала вагу та позбавилася свого розкішного волосся. Старша дочка акторки Анна відреагувала на дану новину дуже прохливо, але так і не спростувала інформацію про те, що це її матір.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.