Ольга Мартиновська та Ярославський більше не приховують стосунків: вийшли в студію, тримаючись за руки

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський давно інтригують фанатів імовірним романом. Та чи є між ними щось насправді? Нещодавно зірки знову підлили олії у вогонь.

Про роман Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського пліткують вже багато років. Взаємини зірок настільки ніжні та теплі, що майже неможливо повірити у просту дружбу між ними. Тим не менш, саме на цьому обидва наполягають.

На рахунок чуток про роман Володимир та Ольга сміються, а самі тим часом не проти обійнятися для зйомок, взятися за руки чи навіть поцілуватись в щоку.

З Ектором Хіменесом-Браво у Ольги також дуже теплі стосунки, але навіть близько не такі, як з Володимиром.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський взялися за руки перед камерами

У новому сезоні судді знову вирішили трохи поінтригувати глядача та зайвий раз показали, скільки романтики в їхніх стосунках, навіть якщо вони дружні.

У третьому випуску нового сезону МастерШеф в рамках завдання аматори мали готувати, тримаючись за руки. Хоча Ольга та Володимир не зобов’язані були так само братися за руки, як і учасники, вони це зробили щоб їх підбадьорити, підтримати, і можливо зайвий раз продемонструвати близькість, яку вони мають.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський взялися за руки перед камерами

Примітно, що оператори брали ці сцени навіть крупним планом, щоб глядач точно побачив, що коїлося на знімальному майданчику. Аматори відреагувала на це дуже позитивно, підкресливши, як це їх надихало та налаштовувало на позитивний лад.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський взялися за руки перед камерами

Нагадуємо, що Ольга та Володимир познайомилися поза кадром. Ярославський мав пряме відношення до звільнення її чоловіка з ресторану, після чого послідувала серйозна криза в сім’ї Мартиновської. Ольга зненавиділа свого майбутнього друга, але познайомившись з ним ближче, зрозуміла, що все мало статися так, як сталося. Зараз вони не тільки разом знімаються, але й проводять різноманітні заходи, акції та видають спільні кулінарні книги.

Позаминулого року в опитуванні про те, що таке любов Володимир та Ольга вияаилися єдиними колегами серед закоханих пар.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.