Була схожа на маму, а стала копією легендарної бабусі: єдина онучка Софії Ротару вразила віковими змінами

Єдина онучка Софії Ротару опублікувала нові фотографії та вразила неймовірними змінами у зовнішності. З віком дівчина все більше схожа на свою бабусю.

Ті, хто пам’ятає Софію Михайлівну молодою, добре знає, що вона завжди володіла не тільки привабливою, але й дуже вигідною зовнішністю. Чому вигідною? Тому що її риси дали можливість зберегти свою молодість до глибокої старості.

Доволі масивні кістки щелеп, легка середня третина обличчя, гострі вилиці, ідеальна лінія росту волосся, пропорційність обличчя та фігури — усе це склалося в ідеальну композицію, яка зробила Ротару справжньою красунею на все життя.

Софія Ротару розповіла історію свого єдиного кохання
Онука Софії Ротару вразила мережу своєю схожістю з бабусею

Окрім того її тип зовнішності вважається аристократичним. Нічого зайвого, усе врівноважено і без зайвої екстравагантності.

Онука Софії Ротару вразила мережу своєю схожістю з бабусею

Успадкувавши красу своєї матері та бабусі Соня Євдокименко одразу змогла відкрити собі двері у модельний бізнес. І варто відмітити, що її зовнішність з віком стає лише привабливішою, а саму дівчину робить ще більш підходящою для моделінгу.

Так, нещодавно Соня оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, які були зроблені під час осінньої фотосесії. Саме завдяки ним користувачі мережі змогли впевнитися у тому, що вона дійсно стає все більше схожою на свою бабусю.

Єдине, що зараз відрізняє онучку від своєї легендарної бабусі – це колір волосся і брів, який залишається світлим. Якщо ж зробити його чорним, вона буде точною копією Софії Михайлівни.

Онука Софії Ротару вразила мережу своєю схожістю з бабусею
Онука Софії Ротару вразила мережу своєю схожістю з бабусею

Образ моделі доповнили розкішною спідницею плессе та курткою без застібки.

Нагадуємо, що Соня Євдокименко отримала своє ім’я на честь бабусі. Вона є єдиною онучкою зірки. Дівчина свого часу намагалася підкорити музичну індустрію, але після декількох невдалих спроб, зрозуміла, що це не для неї. Красуня отримала блискучу освіту у Великобританії, а після емігрувала до Сполучених Штатів Америки, де проживає разом зі своїм коханим Денисом. Пара обрала для кар’єри та розвитку Нью-Йорк.

Схожі статті

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?