Олена Мозгова показала доньку, але не від Пономарьова, а від іншого чоловіка: “Найчистіші і найщиріші очі”

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова показала, як виглядає її маленька дочка Соломія від Девіда Аксельрода. Усі деталі в нашій статті.

Коли Олена Мозгова почала будувати свою сім’ю з Олександром Пономарьовим в неї вже була донька від попередніх стосунків. Хто є батьком красуні Зої досі залишається загадкою, але татом вона називає саме виконавця.

У тому ж цивільному шлюбі народилася дівчинка Женя. Примітно, що між собою дві сестри попри те, що в них різні батьки, неймовірно схожі.

Олена Мозгова показала доньку

Олена Мозгова показала доньку

Найменшу донечку Соломію Олена Мозгова народила задовго після розлучення з Пономарьовим. Зірка зустріла виконавця Девіда Аксельрода, тривалий час перебувала з ним у романі і не збиралася виходити за нього заміж. Продюсерка не одноразово наголошувала, що єдина причина, через яку вона піде до РАЦСу реєструвати свої стосунки — це народження дитини. Коли ж стало відомо, що вона завагітніла не було жодних вагань, пара одразу пішла та побралася без зайвого шуму та торжеств.

Маленька Соломія стала новим сенсом існування для Олени Миколаївни. Зірка розповідала, що коли захворіла на бореліоз, не хотіла жити і лише погляд її спадкоємиці повертав її на землю та давав їй сили боротися.

Нещодавно Олена Миколаївна знову показала, як виглядає цей погляд. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook фотографію своєї донечки, залишивши дуже ніжний допис до кадру.

“Найчистіші та найщиріші очі у дітей. У них немає ні заздрості, ні брехні, немає обману…” – написала Мозгова.

Олена Мозгова показала доньку

Нагадуємо, що не так давно Олена Мозгова публічно порвала усілякі взаємини з колишнім чоловіком Олександром Пономарьовим. Причина доволі проста: зірка звинуватив в інтерв’ю колишню дружину у фізичній зраді. Олена Миколаївна ж наголошує, що цього не було. Після 2 років тривалого конфлікту Мозгова поставила остаточну крапку і заявила, що їх більше нічого не зв’язує.

Олександр Пономарьов же щасливо проживає разом зі своєю новою цивільною дружиною за містом і не розкриває жодних деталей особистого життя.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?